Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο. Τζιόβας: “Μπορεί να παντρευτούμε με την Κατερίνα”

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, το ενδεχόμενο του γάμου και τα διάφορα δημοσιεύματα.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου με την Κατερίνα Παπουτσάκη άφησε σε συνέντευξή του ο νεαρός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας.

 
Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή “TV Weeknend” αποκάλυψε ότι είναι πολύ πιθανό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τόνισε πως τον ενοχλεί να εκμεταλλέυονται την προσωπική του ζωή για να πουλάνε φύλλα.
 
“Δεν ξέρω ακόμα αλλά ναι, σε σχέση είμαστε εξάλλου”, είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή, όταν τον ρώτησαν αν σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου με την συντροφό του, προσθέτοντας ότι θέλει να γίνει πατέρας και έχει φανταστεί τον εαυτό του να κουβαλάει το καροτσάκι με το παιδί του. Ο ίδιος βέβαια, ξεκαθάρισε ότι δεν το σκέφτεται για το άμεσο μέλλον, καθώς είναι ακόμα νωρίς.
 
Παράλληλα, ο Ορέστης υποστήριξε πως δεν έχει πρόβλημα με τα διάφορα δημοσιεύματα που μιλούν για αυτόν, αρκεί να υπάρχουν όρια. “Αυτό που με ενοχλεί είναι να εκμεταλλευτεί ο άλλος μια κατάσταση δική σου για να πουλήσει φύλλα”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Μιλώντας για το τι τον ελκύει σε μια γυναίκα, ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε πως η εμφάνιση είναι το τελευταίο που κοιτά. “Η εξωτερική εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα”, ανέφερε και πρόσθεσε πως αυτό που του αρέσει δεν έχει να κάνει με τα πρότυπα.
 
Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά του είναι πως εκνευρίζεται εύκολα, ενώ τόνισε πως του αρέσει να μαγειρεύει. “Τα κάνω όλα καλά, αλλά δεν έχω σπεσιαλιτέ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε