Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Χ. Χολίδης εξομολογείται: “Η Δούκισσα είναι το κορίτσι μου!”

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού…

Μπορεί η σχέση τους να διανύει ήδη πολλούς μήνες και όπως είχε αποκαλύψει πρώτα το TLIFE τον περασμένο Φλεβάρη ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ωστόσο οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

 

Ενώ, λοιπόν, μέχρι τώρα κανείς δεν μιλούσε ανοιχτά για τη σχέση τους, ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για την αγαπημένη του στην πρώτη εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV. Χαλαρός και ήρεμος, ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η Δούκισσα “είναι το κορίτσι του και δεν της χαλάει χατίρι”.

 

Μιλώντας, αρχικά για την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη και την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού μαζί με την Ρούλα Κορομηλά που συζητήθηκε, ο Χρήστος δήλωσε: “Είναι πολύ ωραίο να έχεις μαζί σου φίλους σου που σε αγαπούν και χάρηκα που ήρθαν στην πρεμιέρα να με δουν”.

 

Στην ερώτηση “αν η Ρούλα ήταν η ερωμένη του και η Δούκισσα η φίλη του”, ο ίδιος απάντησε με μια δόση χιούμορ, ότι συμβαίνει το αντίθετο και πρόσθεσε: “Εγώ θα έλεγα ότι η Δούκισσα είναι το κορίτσι μου όχι η ερωμένη μου”.

Διάβασε στο TLIFE τι λέει για την Δούκισσα και το ενδεχόμενο του γάμου

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε