Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οδοιπορικό στην Κωνσταντινούπολη για τον Γ. Μαζωνάκη!

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Τουρκία!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόσφατα πραγματοποίησε ένα ταξίδι στην κοντινή μας Κωνσταντινούπολη και διανυκτέρευε σε γνωστό ξενοδοχείο της πλατείας Ταξίμ. Ο ίδιος με καταγωγή από την Μικρά Ασία, έκανε την πρώτη του επίσκεψη εκεί πριν από έναν χρόνο, ύστερα από παρακίνηση, σύμφωνα με το περιοδικό ”HELLO”, του παραγωγού του Κώστα Καλημέρη, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με δημιουργούς της ακμάζουσας μουσικής σκηνής της πόλης.

Μάλιστα, ύστερα από αρκετές συναντήσεις του Γιώργου, ακούσματα και ξενύχτια, συμπεριέλαβε στον δίσκο ”Τα ίσια ανάποδα” τρία κομμάτια του Τούρκου συνθέτη, Φετάχ Καν. Αυτά είναι το ”Στιγμές που δεν σ’ έχω” που το έγραψε μαζί με τη Σεζέν Ακσού, το ”Έλα να δεις” και το ”Παραλογισμός”, όλα σε στίχο ελληνικό της Νίκης Παπαθεοχάρη.

Ο ίδιος αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην πλατεία που από την μια πλευρά της στέκεται η Αγία Σοφία κι από την άλλη το Μπλε Τζαμί, ενώ απόλαυσε τις βραδινές του εξόδους σε κλαμπς μαζί με την παρέα του, που αποτελούσαν Έλληνες εγκατεστημένοι στην Κωνσταντινούπολη και Τούρκοι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα κάνει μια σειρά 10 εμφανίσεων κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ”Thalassa People’s Stage” με εγκαίνια στις 26 Αυγούστου.

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε