Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Oι 10 fashion ταινίες των τελευταίων ετών που αξίζει να δεις… και να ξαναδείς!

Αν μείνεις μέσα, αν δεν κάνεις κέφι να βγεις, αν θέλεις να αράξεις, βάλε στο dvd μια ταινία γεμάτη μόδα για να εμπνευστείς, αλλά και να περάσεις ωραία την ώρα σου…

Τελείωσαν τα καρναβάλια και σίγουρα γλέντησες με την ψυχή σου! Τι καλύτερο λοιπόν από το να περάσεις ένα Σαββατόβραδο στο σπίτι με σκοπό να ανασυγκροτηθείς και να ξεκουραστείς. Μία πολύ καλή ιδέα, ανάγκη θα έλεγα, αφού όλες λίγο ή πολύ την έχουμε νιώσει.

Αν θέλεις να περάσεις το χρόνο σου διασκεδάζοντας τότε σου προτείνω να δεις μία ταινία που και θα σε χαλαρώσει αλλά και θα σε γεμίσει με πολλές stylish εικόνες.

Το TLIFE σου συγκεντρώνει τις 10 πιο fashion ταινίες της τελευταίας δεκαετίας ώστε να διαλέξεις αυτή που σου τραβάει περισσότερο το ενδιαφέρον και να “ταξιδέψεις” μαζί της.

Coco Before Chanel (2009)
Mία ταινία που πραγματεύεται το πως κατάφερε η Coco Chanel να χτίσει την αυτοκρατορία μέσα από πολλές δυσκολίες. Η ταινία σε κερδίζει ενώ αξίζει να την δεις μόνο και μόνο για την ερμηνεία της Audrey Tatou.

Coco Chanel (2008)
Η συγκεκριμένη ταινία παρ’ όλο που πραγματεύεται το ίδιο θέμα δεν εστιάζει τόσο στο δράμα όσο στη δημιουργία της Chanel αλλά και των ιστορικών της κομματιών όπως το άρωμα Νo5 αλλά και το little black dress.

Διάβασε περισσότερα και δες video στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε