Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Οι 11 επώνυμες πρέσβειρες κάνουν… μια ευχή!

Διάσημες γυναίκες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο συμμετέχουν στη φιλανθρωπική εκστρατεία του Μake-A-Wish!

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 η Links of London Ελλάδος, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής ενέργειας “Sweetie…It’s all about you!”, παρουσίασε σε εκδήλωση στο κατάστημά της στο Golden Hall το συλλεκτικό ημερολόγιο “Sweetie Diary 2011”.

Η συλλογή Sweetie, με πρωταγωνιστές το Sweetie bracelet και τη μεγάλη ποικιλία charms, αποτέλεσε την έμπνευση πάνω στην οποία στηρίχτηκε η ενέργεια αυτή, η οποία υποστηρίζει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος).

 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό χώρο που βρέθηκαν εκεί για να ενισχύσουν το μοναδικό event. Τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική πρωτοβουλία υποστηρίζουν ως πρέσβειρες καλής θελήσεως οι κυρίες Αντιγόνη Δρακουλάκη, Calliope Καρβούνη, Σία Κοσιώνη, Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Λέχου, Νίνα Λοτσάρη, Νάντια Μπουλέ, Μαρία Ναυπλιώτου, Ιωάννα Παππά, Ρέα Τουτουνζή και Ζέτα Φούντα
 
Έκπληξη της βραδιάς οι διαγωνιζόμενοι του X-Factor που με τη live εμφάνισή τους συμμετείχαν με έναν ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο στην φιλανθρωπική ενέργεια.


 

Τις εντυπώσεις έκλεψε το ιδιαίτερο ημερολόγιο “Sweetie Diary 2011” με φωτογραφίες των πρεσβειρών καλής θελήσεως καθώς και ευχές φίλων της Links of London για τη νέα χρονιά. Το 10% των πωλήσεων όλης της συλλογής Sweetie και του “Sweetie Diary 2011” θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος), για να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε