Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Οι άνδρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες… ειδικά όταν είναι star!

Τι βρίσκουν οι άνδρες στις μεγαλύτερες γυναίκες; Οι διάσημες star γιατί επιλέγουν μικρότερους;

Από τότε που οι διάσημες star άρχισαν να επιλέγουν να έχουν στο πλευρό τους μικρότερους άνδρες, όλες οι γυναίκες άρχισαν να βλέπουν με άλλο μάτι τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας! Τι είναι αυτό που κάνει τις γυναίκες να γοητεύονται από τους μικρότερους άνδρες και γιατί οι άνδρες αδιαφορούν για αυτή την διαφορά, που σε μερικές περιπτώσεις είναι προφανής; Ίσως άμα δούμε κάποια από αυτά τα ζευγάρια να καταφέρουμε να βρούμε μια εξήγηση…

Παρόλο που πολλοί προβλέπουν ότι σύντομα θα χωρίσουν, ο Ashton Kutcher και η Demi Moore δηλώνουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Παρά τα 15 χρόνια που τους χωρίζουν και τα σκάνδαλα που κάθε μέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την σχέση τους, εκείνοι παραμένουν μαζί!

Η Madonna είναι η βασίλισσα της pop και σίγουρα όλοι οι άνδρες θα ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό της αδιαφορώντας για την ηλικία. Άλλωστε η τραγουδίστρια παραμένει sexy και όμορφη και αυτό είδε σε εκείνη και ο Jesus Luz με τον οποίο έχει 29 χρόνια διαφορά.

Η διαφορά ηλικίας τους αγγίζει τα 31 χρόνια! Αυτό δεν εμπόδισε όμως της Sharon Stone να συνυπάρξει ερωτικά με τον νεαρό ηθοποιό Dave Patel.

Η δημοσιογράφος Claire Chazal και το μοντέλεο Arnaud Lemaire έχουν 17 χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο για την σχέση τους.

Η Juliette Binoche και ο Benoit Magimel έχουν γυρίσει μαζί πολλές ερωτικές σκηνές και η χημεία τους είναι ακαταμάχητη! Τι κι αν τους χωρίζουν 10 ολόκληρα χρόνια αυτό δεν τους απέτρεψε από το να γίνουν ζευγάρι.

Η Amanda Lear και ο αγαπημένος της Manuel Casella έχουν 34 χρόνια διαφορά!

Η Mariah Carey είναι πολύ ευυτυχισμένη αφού σύντομα θα γίνει μανούλα! Ο γάμος της με τον Nick Cannon έχει αλλάξει την ζωή της και παρά τα 12 χρόνια διαφοράς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

H Eva Longoria και ο Tony Parker δεν έδωσαν σημασία στα 8 χρόνια που τους χωρίζουν και ερωτεύτηκαν, έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν! Εκείνη έλεγε συνέχεια πόσο τον αγαπάει, εκείνος καμάρωνε δίπλα της και ο έρωτάς τους ήταν αξιοζήλευτος στο Hollywood. Τελικά όμως η σχέση τους δεν κράτησε και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είναι πλέον χωριστα…

Εσύ γιατί πιστεύεις ότι οι μικρότεροι άνδρες τα φτιάχνουν τελικά με μεγαλύτερες γυναίκες;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε