Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οι celebrities μπήκαν από νωρίς στο πνεύμα των γιορτών! Φωτογραφίες

Οι celebrities μπήκαν από νωρίς στο πνεύμα των γιορτών! Φωτογραφίες

Ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα και μας το δείχνουν!

Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα. Για να είμαστε ακριβείς είναι μόλις 4 εβδομάδες και συγκεκριμένα 27 μέρες! Τα υπολογίσαμε καθώς ανυπομονούμε να έρθουν. Ειδικά σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουμε η χαρά των γιορτών είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Έτσι, σιγά σιγά μπαίνουμε όλοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων και στολίζουμε τα σπίτια μας, τα δέντρα μας και ελπίζουμε και τις καρδιές μας! Οι αγαπημένοι σου celebtiries, δίνοντας πρώτοι το παράδειγμα, φρόντισαν να υποδεχτούν από νωρίς τις γιορτές με πολλά χρώματα, φωτάκια και ζαχαρωτά.

Πρώτη απ’ όλους μας έβαλε στο κλίμα η Δέσποινα Βανδή που έφτιαξε τα πρώτα της γλυκά! (δες τις λιχουδιές που ετοίμασε) Η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή μαγείρισσα και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες απολαμβάνει τις στιγμές που φτιάχνει γλυκά για τα παιδιά της. Αν δηλαδή δεν ασχολούνταν με την μουσική θα ήθελε σίγουρα να είναι σεφ. Μάλιστα, οι φίλοι της δεν σταματούν να της ζητούν τις συνταγές της. Όπως έκανε και η Μελίνα των Vegas όταν πέτυχε την Δέσποινα στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται και ζήτησε οδηγίες για να φτιάξει το γλυκό Πάβλοβα! (δες την συνταγή της Δέσποινας)

Να σημειώσουμε εδώ ότι το καμαρίνι της Δέσποινας είναι εδώ και αρκετές μέρες στολισμένο με φωτάκια! “Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα! θα ήθελα να μπορούσα να ξανά ζήσω ένα από τα χρόνια που ζούσα στην Καβάλα με την οικογένεια μου. Τότε που η μαμά έφτιαχνε γλυκά και μύριζε όλο το σπίτι τότε που έπαιζα χαρτιά με τον μπαμπά μου και κάθε φορά έχανα και κάθε φορά μου έδινε χρήματα παρόλο που το θεωρούσε γρουσουζιά, τότε που καθόμουν κάτω από το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα πολύχρωμα φωτάκια, βράδυ και αναρωτιόμουν αν υπήρχε Άγιος Βασίλης τι καινούργιο καλό θα έφερνε στη ζωή μου”, περιγράφει η τραγουδίστρια.

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε