Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Oι διάσημοι λαμπεροί γάμοι του 2011!

Oι διάσημοι λαμπεροί γάμοι του 2011!

Δες ποιοι διάσημοι παντρεύτηκαν το 2011…

Το 2011 φεύγει και μαζί του παίρνει μερικές από τις πιο ρομαντικές και μοναδικές στιγμές των ζευγαριών της ελληνικής και της ξένης showbiz. Κάποιοι προτίμησαν χλιδάτες θρησκευτικές τελετές με μεγάλα γαμήλια parties και άλλοι ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου, επισημοποιώντας με τον πιο λιτό τρόπο της σχέση τους.

 

Από το γάμο του αιώνα της βασιλικής οικογένειας και με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα William και την Δούκισσα Catherine μέχρι την κομψή τελετή της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και τον πολιτικό γάμο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, η showbiz γέμισε χαμόγελα ευτυχίας και χαράς.

 

Πάμε να δούμε όμως, όλους τους γάμους του 2011 που θα μας μείνουν αξέχαστοι:

 

Πρίγκιπας William – Kate Middleton

 

Αναμφίβολα από τους πιο σημαντικά γεγονότα για τη βασιλική οικογένεια και όχι μόνο ήταν ο γάμος του πρίγκιπα William με την αγαπημένη του Kate Middleton. Μετά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πολλές προετοιμασίες που κράτησαν για μήνες και τόνους μελάνι που χύθηκαν, το βασιλικό ζευγάρι έδωσε το καθιερωμένο φιλί στο μπαλκόνι του παλατιού και όλος ο κόσμος άρχισε να παραληρεί.

 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 29 Μαΐου στο Westminster Abbey, με κουμπάρο τον Harry και περίπου 1.900 καλεσμένους.

 

Με δυο λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο πρίγκιπας William με τον αδελφό του Harry, από το Clarence House, κι έφθασαν στο Abbey, ενώ η νύφη ήρθε στην ώρα της και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

 

Βέβαια, την παράσταση στο γάμο έκλεψε η αδελφή της Catherine, Pippa Middleton, που αποτελεί το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα media.

 

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου – Βαγγέλης Μητρογιάννης

 

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο εκλεκτός της καρδιάς της και γνωστός επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μητρογιάννης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 11 Οκτωβρίου, ύστερα από 2,5 χρόνια σχέσης. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο ”Island” και όπως ήταν φυσικό, η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

Αν και αποφάσισε να μην φορέσει νυφικό, η Αλεξάνδρα έλαμπε μέσα από την καταπληκτική δημιουργία των Deux Hommes, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο καλός του φίλος Γιώργος Μαζωνάκης.

 

Οι δυο τους μαζί με τον κουμπάρο και τους καλεσμένους τους, αμέσως μετά την γαμήλια τελετή κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της δεξίωσης, στο Private House, προκειμένου να χορέψουν τον πρώτο τους χορό -επίσημα πλέον σαν αντρόγυνο- και να απολαύσουν την μεγάλη αυτή ημέρα με τους φίλους και τους συγγενείς τους.

 

Πρίγκιπας Αλβέρτος – Σαρλίν Γουίτστοκ

 

Ένας ακόμη πριγκιπικός γάμος που έγινε στις αρχές του καλοκαιριού είναι αυτός του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν Γουίτστοκ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 2 Ιουλίου στο παλάτι του Μονακό και μια μέρα πριν έκαναν τον πολιτικό τους γάμο, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

 

Ο θρησκευτικός γάμος ξεκίνησε λίγο μετά της 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) από την αυλή του Παλατιού και ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Bernard Barsi πραγματοποίησε την τελετή. Οι πύλες του Παλατιού έμειναν ανοιχτές μέχρι οι 3500 καλεσμένοι βρουν τις θέσεις τους, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολούθησε το γάμο από τις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στην πλατεία μπροστά από το Παλάτι.

 

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο στα λευκά! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ακολουθώντας το πρωτόκολλο φόρεσε τη λευκή, καλοκαιρινή στολή των καραμπινιέρι και όχι κάποιο απλό κουστούμι, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένα και τα έξι παρανυφάκια.

 

Ωστόσο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Σαρλίν Γουίτστοκ που έφθασε στο παλάτι μαζί με τον πατέρα της Michael Kenneth και περπάτησε στο κόκκινο χαλί από τους καραμπινιέρι προς το ιερό. Η Σαρλίν φορούσε ένα λευκό νυφικό με δαντέλα και πέπλο, είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα σινιόν και είχε επιλέξει ένα natural μακιγιαζ, που την έκανε να μοιάζει στην Γκρέις Κέλλυ.

Δες όλους τους λαμπερούς γάμους στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε