Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οι διάσημοι που έγιναν… κούκλες!

Πολλοί απο τους σταρ της ξένης και της ελληνικής showbiz έχουν γίνει… κούκλές, ξετρελαίνοντας τους μικρούς θαυμαστές τους.

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών φαίνεται πως έχουν γίνει οι διάσημες προσωπικότητες της ξένης και της εγχώριας showbiz, κάνοντας φανατικούς θαυμαστές τους μικρούς τους φίλους.. Ο λόγος για όλους τους σταρ που “δάνεισαν” τη μορφή τους σε διάσημες κούκλες που κυκλοφόρησαν στο εμπόριο και έγιναν ανάρπαστες.

 
Εκτός λοιπόν, από την Barbie και την παρέα της που είχαν μονοπωλήσει πριν από κάποια χρόνια το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών, στο εμπόριο έχουν κυκλοφορήσει και κούκλες που αποτελούν πιστά αντίγραφα των λαμπερών σταρ της showbiz.
 
Από τις πιο γνωστές κούκλες είναι αυτλή με τη μορφή της Cheryl Cole, Της γνωστής τραγουδίστριας που τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει πάνω τις όλα τα φλας των δημοσιογράφων.

 
Ακόμη, μια εκκεντρική παρουσιά όπως η Lady Gaga δεν μπορούσε να μην γίνει μια από τις πρώτες σε πωλήσεις κούκλα, που αγαπούν μικροί και μεγάλη. Το fashion icon μπήκε δυναμικά και στη ζωή των μικρών της θαυμαστών.
 
 
Αλλά και το διάσημο ζευγάρι Beckham δεν πάει πίσω, καθώς τόσο η Victoria, όσο και ο David έχουν γίνει δυο από τις αγαπημένες κούκλες των παιδιών.
 


 

Τέλος, και η φιγούρα του δικού μας Σάκη Ρουβά είχε κυκλοφορήσει την περίοδο της Eurovision σε κούκλα. Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσιαζόταν με ένα μικρόφωνο και ένα t-shirt με την ελληνική σημαία.
 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε