Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Οι διάσημοι που έχουν δικό τους ιδιωτικό νησί!

Μάθε ποιοι διάσημοι κάνουν βουτιές στα δικά τους ιδιόκτητα νησιά!

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε δει τους σταρ της ξένης showbiz να έχουν τεράστια σπίτια, πολυτελή εξοχικά, λαμπερά αυτοκίνητα και ακριβά yachts… Όμως, κάθε διάσημος που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να μην έχει και ένα… νησάκι!

Ο λόγος για όλους εκείνους τους celebrities που έχουν δόσει μια μικρή περιουσία για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποκτήσουν ένα μικρό νησί… Για να δούμε όμως, ποιοι είναι οι σταρ που αγόρασαν ιδιωτικά νησιά για να κάνουν τις διακοπές τους και να χαλαρώσουν

1. Johnny Depp



Πρώτος και καλύτερος ο Johnny Depp, ο οποίος μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “Οι πειρατές της Καραϊβικής”, αποφάσισε να αγοράσει και το δικό του ιδιωτικό νησί, στο οποίο θα περνά λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Ο Depp αγόρασε ένα νησάκι στο “Little Hall’s Pond Cay” στις Μπαχάμες το 2004, για 3,6 εκατομμύρια δολάρια. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται με αεροπλάνο, ελικόπτερο ή βάρκα. Στο νησί υπάρχουν έξι μεγάλες παραλίες με λευκή άμμο και ένα ιδιωτικό λιμάνι.

2. Mel Gibson

Τα ειδυλλιακά τροπικά νησιά Fiji φαίνεται πως προτιμά για τις διακοπές του και ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ Mel Gibson! Ο διάσημος Αυστραλός αγόρασε το 2005 για 9 εκατομμύρια δολάρια το “Mago Island” στο σύμπλεγμα των νησιών Fiji. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού που έχει το μέγεθος μιας μικρής πόλης. Ωστόσο, πέρα από την προσωπική του οικία, ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές και να παρέμβει στις φυσικές ομορφιές του νησιού.
 
3. Pamela Anderson

Η διάσημη ηθοποιός Pamela Anderson φαίνεται πως αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί μαζί με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee στο Dubai. Πρόκειται για ένα μικρό νησί που ανήκει σε ένα μεγαλύτερο σύμπλεγμα 300 νησιών που εκτείνονται σε όλη την περιοχή. Αυτό το σύμπλεγμα ονομάζεται “The World” και ο Tommy Lee επέλεξε να αγοράσει το νησάκι που λέγεται “Ελλάδα”!

4 Robin Williams


Μπορεί οι περισσότεροι σταρ να προτιμούν τα τροπικά νησιά, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τον γνωστό ηθοποιό του Χόλυγουντ Robin Williams. Ο διάσημος κωμικός έχει στην κατοχή του ένα νησί στα “Gulf Islands” στην Κολομβία.

5.  Steven Spielberg

O Steven Spielberg ως ένας από τους πιο γνωστούς σκηνοθέτες του Χόλυγουντ, σίγουρα χρειάζεται λίγο χρόνο για να μείνει μόνος και να ξεκουραστεί. Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε, επέλεξε να αγοράσει ένα ιδιωτικό νησί κοντά στην Πορτογαλία.
Το νησί αυτό αποτελεί το ησυχαστήριο του σκηνοθέτη και είναι ο μικρός “παράδεισός” του…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε