Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οι δύσκολες στιγμές της J. Aniston! Δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας της

Κρίσιμες ώρες για την Nancy Dow που υπέστη εγκεφαλικό…

Κάτι δυσάρεστο περίμενε την Jennifer Aniston το Σαββατοκύριακο. Η 75χρονη μητέρα της Nancy Dow, που στα νιάτα της υπήρξε μοντέλο, νοσηλεύεται πολύ σοβαρά σε ιατρικό κέντρο στο Λος Άντζελες, ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Mαζί με την Jennifer είναι πάντα και ο σύντροφός της Justin Theroux, αλλά σύμφωνα με τις πηγές της Daily Mail, την περιμένει έξω από το νοσοκομείο.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρχαν σοβαρές ανησυχίες για την μητέρα της, που όπως όλα δείχνουν δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Η Jennifer φανερά αναστατωμένη και δίχως να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της έτρεξε αμέσως στο νοσοκομείο.

Γείτονες της Nancy Dow κάνουν λόγο για μία πολύ καλή καλή και ωραία κυρία, που δεν κάνει γνωστή τη ζωή της στους τριγύρω… Γι’αυτό και οι ίδιες πηγές δεν ήξεραν τίποτα για την υγεία της.

Η Jennifer και η μητέρα της είχαν αποξενωθεί τουλάχιστον για μία δεκαετία, όταν η δεύτερη είχε δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη και μιλούσε για τη μεταξύ τους σχέση το 1996. Μετά ακολούθησε ένα τηλεφώνημα από την ηθοποιό προς τη μητέρα της και της είπε πως δεν πρόκειται να τη συγχωρήσει ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε