Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Oι Έλληνες κροίσοι μας δείχνουν τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια τους!

Στις σελίδες του ”L’art de la table” φιγουράρουν τα στολισμένα τραπέζια των Ελλήνων κροίσων. Ας τους ρίξουμε κι εμείς μια ματιά.

Oι Έλληνες κροίσοι άνοιξαν τα σπίτια τους για να δει όλος ο κόσμος τα στολισμένα χριστουγεννιάτικα τραπέζια τους. Όχι δεν το έκαναν από πέρσι. Απλά οι φωτογραφίες τους δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο ”L’art de la table” όπου τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα αφιερωθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Κορυφαία ονόματα του εγχώριου jet set μας δείχνουν πώς έχουν στολίσει το τραπέζι τους για το ρεβεγιόν. Εικόνες που θυμίζουν παραμύθι.

Τις φωτογραφίες αυτές δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ας πάρουμε κι εμείς μια γεύση από χλιδή.

Λία Δανιόλου – Πολέμη

Μία εφοπλιστική οικογένεια. Στο τραπέζι της Λίας Δανιόλου βλέπουμε ποτήρια με τα μονογράμματα των ιδιοκτητών, λουλούδια ενώ η γενικότερη διακόσμηση της τραπεζαρίας παραπέμπει στην αρχοντιά μιας παλαιότερης εποχής.

Μαίρη Καρρά

Αντίκες, σερβίτσια από καθαρό ασήμι και πολλά κεριά, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Νινέττα Βαφειά:

Στην τραπεζαρία της κυρίας Βαφειά θα δούμε εντυπωσιακούς πίνακες ζωγραφικής, βιεννέζικες καρέκλες και γουστόζικα έπιπλα.

Καίτη Κουτσολιούτσου

Είναι η ιδιοκτήτρια της αγαπημένης εταιρείας αξεσουάρ Folli Follie. Η διακόσμηση είναι λιτή και απέριττη κι αυτό την κάνει να αποπνέει ένα χαρούμενο οικογενειακό κλίμα.

Κάρεν Μαυρίδη:

Όλη η χλιδή και το glamour πάνω σε ένα τεράστιο τραπέζι. Τα λόγια σε αυτή την περίπτωση είναι περιττά.

Μαίρη Λω:

Πολύ χρώμα, πολλές εικόνες, η πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε