Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι Ελληνίδες celebrities μιλούν στο TLIFE για τη γιορτή της γυναίκας!

To TLIFE επικοινώνησε με διάσημες Ελληνίδες από το χώρο της showbiz και έμαθε τα μυστικά της επιτυχίας τους…

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και γιορτάζουν όλες οι θηλυκές υπάρξεις του πλανήτη. Η 8η Μαρτίου κατοχυρώθηκε το 1910 στην Κοπεγχάγη ως παγκόσμια μέρα της γυναίκας και από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη, είτε σε περιοχές όπου η γυναίκα είναι χειραφετημένη, είτε σε περιοχές όπου ζει υπό καταπίεση.

 

Με αφορμή τη γιορτή αυτή, το TLIFE επικοινώνησε με τις διάσημες celebrities της ελληνικης showbiz και έμαθε τα μυστικά της επιτυχίας τους, αλλά και το τι σημαίνει για καθεμιά ξεχωριστά το να είναι γυναίκα.

 

Μπέτυ Μαγγίρα

Πόσο δύσκολο και ταυτόχρονα πόσο όμορφο είναι να είσαι γυναίκα; “Είναι ωραίο αλλά δύσκολο, γιατί συμπεριλαμβάνει πολλούς ρόλους. Η σημερινή γυναίκα είχε αυξημένους ρόλους από παλιά και τώρα έχει δυσκολέψει και λίγο η κατάσταση με τις νέες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει. Γι’ αυτό είναι ωραίο μεν, αλλά δύσκολο δε.”, είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Βάνα Μπάρμπα
 

 “Θεωρώ πως το να είσαι γυναίκα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο. Ίσως λίγο λιγότερο από το να έχεις ζωή. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις ζωή, το αμέσως επόμενο είναι να είσαι γυναίκα για ‘μένα προσωπικά. Αν μου ζητούσαν να ξαναερχόμουν στη ζωή, θα ήθελα να ξαναγινόμουν γυναίκα’, είπε η Βάνα Μπάρμπα.

 

Για το μυστικό της επιτυχίας της η ίδια δήλωσε: “Το πιο σημαντικό είναι να μπορεί μια γυναίκα να κρατά τη θέση της, να ξέρει ότι είναι γυναίκα, να μπορεί να δίνει τον εαυτό της εκεί που πρέπει και όσο πρέπει και να κρατιέται στο ύψος των περιστάσεων. Να μην βολεύεται βάση οικονομικών συνθηκών και να είναι ο εαυτός της. Να βάζει αρχές και αξίες και να κρατά τα δικά της θέλω και πρέπει”.

 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Πόσο δύσκολο και ταυτόχρονα πόσο όμορφο είναι να είσαι γυναίκα; ”Έχει σημασία από ποια πλευρά θα το δεις. Επειδή οι γυναίκες λειτουργούμε πολύ με την ψυχολογία μας, ανάλογα με τις μέρες του μήνα είναι εύκολο ή δύσκολο. Υπάρχουν φορές που είμαστε πολύ ευτυχισμένες που είμαστε γυναίκες και κάποιες άλλες που ”σιχτιρίζουμε” την ώρα και τη στιγμή”, δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πρόσθεσε: “Υπάρχει μυστικό για την επιτυχία, είναι όμως, μυστικό. Δεν το ξέρω ούτε κι εγώ”.

 
Αμαρυλλίς

“Όλα τα ωραία είναι δύσκολα, σε πολλά πράγματα ισχύει αυτό. Νομίζω ότι η γυναίκα έχει μια ευλογία κι ένα δώρο Θεού, γιατί γυναίκα γίνεται μάνα κι αυτό είναι ένα μεγαλείο από μόνο του. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη ουσία για μια γυναίκα. Επίσης, σαφώς κι είναι δύσκολο γιατί πρέπει να διαχειρίζεται και να κρατά τις ισορροπίες σε πολλά πράγματα, ειδικά στη σημερινή εποχή, η γυναίκα δουλεύει, ασχολείται με πολλά, αντιμετωπίζει δυσκολίες και ταμπού”, είπε η Αμαρυλλίς και συμπλήρωσε: “Κάποιες φορές, σε κάποιες δουλειές πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν 100% επαγγελματικά, υπάρχει ακόμα μια αίσθηση αδυναμίας ως προς το άτομό τους. Αν και γενικότερα θεωρώ ότι η γυναίκα έχει δύναμη και μπορεί να πετύχει κάποια πράγματα, να συνδυάσει και καριέρα και οικογένεια. Είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι γυναίκα.”. 

Διάβασε εδώ περισσότερα

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε