Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Οι ήρωες της θρυλικής ταινίας Stand By Me και πάλι μαζί! Τι έκανε ο καθένας τους από τότε μέχρι σήμερα;

Στέκονταν εκεί. Ο ένας δίπλα στον άλλο όπως τότε. Μπορεί να μην τους αναγνωρίζεις…όμως τα πρόσωπά τους κάτι σου θυμίζουν.

Στέκονταν εκεί. Ο ένας δίπλα στον άλλο όπως τότε. Μπορεί να μην τους αναγνωρίζεις…όμως τα πρόσωπά τους κάτι σου θυμίζουν. Είναι σαν να τα γνωρίζεις χρόνια. Πώς συμβαίνει καμιά φορά με φίλους από την παιδική ηλικία; Μα, είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας “Στάσου Πλάι μου”- Stand By Me, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 80.

Ο Jerry O’Connell, o Corey Feldman και ο Wil Wheaton βρέθηκαν ξανά μετά από 25 ολόκληρα χρόνια στην παρουσίαση του DVD της κλασικής πλέον ταινίας. Μεγάλη απουσία ο τέταρτος της παρέας River Phoenix που πλήρωσε την δόξα πολύ ακριβά αφήνοντας την τελευταία του πνοή το 1993. Πέθανε από υπερβολική χρήση σε ηλικία 23 ετών.

Ποια ήταν η συνέχεια για την μοναδική παρέα;

River Phoenix
Ο γόης της παρέας παρέμεινε jean premier για όλο το υπόλοιπο της ζωής του. Ο νεαρός ηθοποιός προτάθηκε για Όσκαρ το 1988 για την ταινία My Own Private Idaho. Υπήρξε ακτιβιστής και ένθερμος υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ζώων. Η καλλιτεχνικές του ανησυχίες δεν περιορίστηκαν στην ηθοποιία. Σύστησε το δικό του συγκρότημα με το όνομα Aleka’s Attic, γράφοντας ο ίδιος τραγούδια. Κανένα άλμπουμ τους δεν κυκλοφόρησε ποτέ, όμως το τραγούδι τους “Across the Way” κυκλοφόρησε με το άλμπουμ της φιλοζωικής οργάνσης  PeTA’s “Tame Yourself”!

Jerry O’Connell
Ο αφρατούλης της παρέας μεγάλωσε και… άνθισε. Φαίνεται πως όσο δύσκολη ήταν η παιδική του ηλικία (τουλάχιστον για τον ρόλο που υποδυόταν στην ταινία), εξαιτίας των παραπάνω κιλών του, τόσο πιο εύκολα θα άνοιξαν οι πόρτες αφού μεγάλωσε.

Η καριέρα του μετακόμισε κυρίως στην τηλεόραση όπου πρωταγωνίστησε σε αρκετές σειρές όπως το Sliders και το Samantha Who?, κάνοντας βέβαια ένα πέρασμα και από την ταινία τρόμου Scream 2, αλλά και το Αποστολή Στον Άρη του Brian Depalma.

Παντρεύτηκε το 2007 και εχει δύο παιδιά. Και για του λόγου το αληθές, δες τη φωτό κάτω πόσο διαφορετική είναι η εικόνα του ενήλικα Jerry. 

Corey Feldman

Ανήκει στην κατηγορία των παιδιών θαύμα. Ποιος άλλος αμερικανός ηθοποιός θα είχε 35 χρόνια καριέρας στο Hollywood, ενώ είναι μόλις 40 ετών. Ο Corey έπαιξε σε πάρα πολλές ταινίες τη δεκαετία του ’80, με πιο ξεχωριστή φυσικά εκτός από το Stand By Me το The Goonies του Steven Spielberg. Μεγαλώνοντας έκανε την είσοδό του στις ταινίες τρόμου, συμμετέχοντας στην τέταρτη κατά σειρά ταινία των θρυλικών ταινιών “Παρασκευή και 13”.

Μέχρι το 1989 είχε ήδη 13 ταινίες που έφτασαν στο νο. 1 του αμερικανικού Box Office. Εκεί κατά τα μέσα της δεκαετίας του 90, αποφάσισε να αποσυρθεί για ένα διάστημα και να κοιτάξει την προσωπική του ζωή.

Σήμερα εξακολουθεί την καριέρα του, με όχι τόσα φώτα στραμένα επάνω του, όπως όταν ήταν παιδί και παράλληλα είναι παντρεμένος και πατέρας.

Wil Wheaton
O μελαγχολικός νεαρός της παρέας φαίνεται πως διάλεξε την συγγραφή από την ηθοποιία. Χωρίς να τα “παρατήσει” στράφηκε προς την συγγραφή και εξέδωσε μια σειρά από βιβλία. Το blog του στο διαδίκτυο είναι ένα από τα blog με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ακόμη και σήμερα. Ο Wil είναι φυσικά και αυτός πατέρας δύο παιδιών

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε