Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Oι ιστορίες της εκκεντρικής Zsa Zsa Gabor!

Τι εξομολογείται για τη μεγάλη σταρ ο προσωπικός της βοηθός την εποχή της μεγάλης ακμής της;

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα η Ζα Ζα Γκαμπόρ, που όπως όλα δείχνουν θα υποβληθεί-παρά το προχωρημένο της ηλικίας της σε μερικό ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού.

Από τον περασμένο Ιούλιο, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της η διάσημη ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες. Ο τραυματισμός εξελίχθηκε σε γάγγραινα, όπως τόνισε ο σύζυγός της Φρειδερίκος, πρίγκιπας του Άνχαλτ.
Μετά την προειδοποίηση των γιατρών της ότι η ζωή της κινδύνευε άμεσα εάν δεν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό του ποδιού πάνω από το γόνατο, η Gabor “με φωνές και στριγγλιές” επέμεινε να περάσει την Πρωτοχρονιά στο σπίτι της με το παραδοσιακό γεύμα της με σαμπάνιες και χαβιάρι, πρόσθεσε ο ίδιος.

Την ίδια στιγμή που η 93χρονη ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή της ο προσωπικός βοηθός της από την εποχή της ακμής της έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που μιλούσαν για μια εκκεντρική και εγωκεντρική προσωπικότητα. 

Ο David Gerrie μιλά για την αρχή της συνεργασίας τους το 1977 στη Daily Mail και είναι μάλλον αιχμηρός στους χαρακτηρισμούς του. “Εργαζόμουν σε μια εταιρία δημοσίων σχέσεων όταν μια συνάδελφος με ενημέρωσε πως η Γκαμπόρ έψαχνε για νέο βοηθό. Τηλεφώνησα σπίτι της και άκουσα τη χαρακτηριστική ουγγρική φωνή της να μου λέει πως δεν είχε ιδέα ούτε ποιος ήμουν ούτε τι ήθελα. Θα πρέπει να ήταν οιωνός λέει ο πρώην συνεργάτης της, τον οποίο όμως άφησα να περάσει μέσα στον αφελή ενθουσιασμό μου… Όταν κανονίστηκε επιτέλους η συνέντευξή μου, μια συνάδελφος θεώρησε πώς έπρεπε να με προειδοποιήσει για τη χαρακτηριστική κυκλοθυμία της Γκαμπόρ: “Δεν θα είναι σαν τις δουλειές που είχες στο παρελθόν”. Θα έπρεπε να έχω δώσει μεγαλύτερη σημασία σε αυτήν την προειδοποίηση, λέει ο David Gerrie. Και συνεχίζει την γλαφυρή του περιγραφή εξηγώντας:

Στους μήνες που ακολούθησαν θα είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πώς στην πραγματικότητα η Ζα Ζα Γκαμπόρ ήταν ένα τέρας. Το τεράστιο και επιτακτικό, ναρκισσιστικό εγώ της, η εξωφρενική της ιδιοσυγκρασία, σε συνδυασμό με την εκδικητικότητα της απέναντι στους ανυπεράσπιστους ανθρώπους μαζί με ρατσιστικά παραληρήματα και με ελάχιστη μέριμνα για την αλήθεια την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο δυσάρεστα πρόσωπα που είχα την ατυχία να συναντήσω..”



Ο βοηθός της περιγράφει και πώς έσωσε τη ζωή της από μια οικιακή βοηθό που αποπειράθηκε να τη χτυπήσει στο κεφάλι μετά από ρατσιστικό υβρεολόγιο που δέχτηκε από την ηθοποιό. Ισχυρίζεται πως για τη σωτήρια μεσολάβηση του δεν άκουσε καν “ευχαριστώ”.

Για την ιστορία, η Γκαμπόρ το 1989 εξέτισε ποινή τριήμερης κράτησης γιατί χαστούκισε αστυνομικό ο οποίος “τόλμησε” να τη σταματήσει ενώ οδηγούσε. Ατάραχη, όταν βγήκε από τη φυλακή παραπονέθηκε για την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στο κρατητήριο.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε