Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Οι πέντε καλύτεροι κινηματογραφικοί γάμοι!

Ας ταξιδέψουμε μαζί μέχρι το Χόλιγουντ!

Η φετινή χρονιά είχε λίγο από όλα! Γάμους, γεννητούρια, χωρισμούς… Τι θα έλεγες όμως, αν θυμόμασταν τους πέντε καλύτερους κινηματογραφικούς γάμους; Κάποιοι είναι πιο ρομαντικοί, άλλοι πιο… χαλαροί, άλλοι δεν έγιναν ποτέ!

Ας ταξιδέψουμε μαζί μέχρι το Χόλιγουντ! Μπορείς να πάρεις ιδέες και για το ποια ταινία θα παρακολουθήσεις το βράδυ μόνη σου, με τη φίλη, το αγόρι ή την οικογένειά σου!

1. Love Actually

Μπορεί να αποφάσισε να παντρευτεί τον ”λάθος άνθρωπο”, αλλά τελικά ο γάμος της Juliet (Keira Knightley) και του Peter (Chiwetel Ejiofor) είναι μαγικός! Το κερασάκι είναι ο κρυφός έρωτας του κουμπάρου και κολλητού φίλου του Peter, Mark (Andrew Lincoln), για την… νύφη! Μια ρομαντική κωμωδία που θα σου μείνει αξέχαστη!

2. He’s Just Not That Into You

Η Beth (Jennifer Aniston) και ο Neil (Ben Affleck) είναι το τέλειο ζευγάρι και μάλιστα, τρελά ερωτευμένοι! Υπάρχει όμως, ένα πρόβλημα… Ο Neil δεν θέλει με τίποτα να παντρευτεί! Έτσι, αργά η γρήγορα, η Beth συνειδητοποιεί πόσο πολύ θέλει τον Neil στη ζωή της και δέχεται το γεγονός ότι δεν πρόκειται να τον παντρευτεί ποτέ! Τι γίνεται όμως, όταν o Neil, που λατρεύει την Beth, θα έκανε τα πάντα για να είναι χαρούμενη;

3. Runaway Bride

Στην περίπτωση της Maggie Carpenter (Julia Roberts) και του Graham (Richard Gere) τα λόγια είναι περιττά! Μια ταινία που όσες φορές κι αν τη δούμε, δεν τη βαριόμαστε!

Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε