Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι πιο ”ψωνισμένοι” star!

Επειδή έχουν βγάλει κάποια χρήματα στη ζωή τους νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Πολλές φορές τα ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με τις ακραίες συμπεριφορές των διασήμων. Κλείνουν τα τηλέφωνα, απαιτούν υπέρογκα ποσά για μία τους εμφάνιση, τα βάζουν με τους paparazzi. Το NewsIt συγκέντρωσε για εσάς κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις των αγαπημένων μας star.

Rihanna

Η συμπεριφορά της επιτυχημένης τραγουδίστριας, Rihanna, είναι τόσο επιθετική που την έχουν διώξει κι από οικογενειακή συγκέντρωση.

Mel Gibson

Δεν χάνει ευκαιρία να τα ”βάλει” με οποιονδήποτε άτυχο paparazzi βρεθεί στον δρόμο του o ηθοποιός Mel Gibson.

Jennifer Lopez

Για να εμφανιστεί κάπου ζητάει ποσά με πολλά μηδενικά στο τέλος…..Μήπως αυτό μοιάζει λογικό για μια μεγάλη pop star σαν την Jennifer Lopez;

Marriah Carrey

Την ώρα που έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό η δημοφιλής Mariah Carey, δεν δίστασε να τους το κλείσει στα μούτρα.

Paris Hilton

Πέραν από τις επιχειρήσεις του μπαμπά της νομίζει ότι της ανήκουν και οι δρόμοι. Γι’αυτό τον λόγο οδηγεί μεθυσμένη αδιαφορώντας για το κακό που μπορεί να προκαλέσει η Paris Hilton.

Beyonce

Αν το καμαρίνι της δεν έχει τις ανέσεις μιας σουίτας, αρνείται να εμφανιστεί. Έτσι κάνουν οι καλλιτέχνες του επιπέδου της Beyonce.

Naomi Cambel

Τί να πρωτοπεί κανείς για την μαύρη γαζέλα; Πετάει τηλέφωνα στα πρόσωπα ανυποψίαστων περαστικών, βαράει τους paparazzi, επιτίθεται στο υπηρετικό της προσωπικό και γενικά αν βρεθείτε στον δρόμο της… φορέστε κράνος! H Naomi Campbell κυκλοφορεί κι έχει νεύρα!

Simon Cowell

Η κριτική που ασκεί στους συμμετέχοντες του X-factor δείχνουν ότι έχει σηκώσει την μύτη του πολύ ψηλά ο Simon Cowell.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε