Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Οι πρωταγωνιστές από τη “Ζωή της άλλης” μιλούν στο TLIFE για το αποψινό φινάλε!

Δες τι αποκάλυψαν οι αγαπημένοι σου ήρωες για το πολυαναμενόμενο τέλος της σειράς…

Φινάλε σήμερα για τη “Ζωή της άλλης” και λίγο πριν τις συγκλονιστικές εξελίξεις το TLIFE επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Οι αγαπημένοι σου ήρωες από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega αποκάλυψαν όλα όσα έζησαν στα γυρίσματα, τις αντιδράσεις του κόσμου και το ανατρεπτικό τέλος της σειράς.
 
Στην τρίτη και τελευταία σεζόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ξένια αλλάζει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα, καθώς κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής ποιο θα είναι το φινάλε που οι συντελεστές κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό. Θα μπει η Ξένια στην φυλακή; Θα πληρώσει για όσα έχει κάνει; Ο Σωτήρης θα τιμωρηθεί; Η Ελπίδα θα καταφέρει να ζήσει ευτυχισμένη;
 
Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα θα δοθεί απόψε το βράδυ…
 
Αθηνά Οικονομάκου: “Θα μου λείψει η περούκα της Ξένιας”

Η Αθηνά Οικονομάκου ενσάρκωσε το ρόλο της αδίστακτης “Ξένιας” που κάνει τα πάντα για να κλέψει τη ζωή της Ελπίδας. Ίντριγκες, ανατροπές και ένα φινάλε που κανείς δεν περιμένει είναι αυτό της πιο αμφιλεγόμενης ηρωίδας των τελευταίων χρόνων, που προκάλεσε τόσο έντονα συναισθήματα στο κοινό.
 
“Ήταν μια σημαντική εμπειρία για ‘μένα. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο και πέρασα δυο πολύ σημαντικά και δημιουργικά χρόνια. Με πολύ κόπο, αλλά και ευχαρίστηση που πήγε καλά, περάσαμε όμορφα και χαίρομαι η δουλειά μας είχε τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο”, ανέφερε.
 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε