Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οι σέξυ εμφανίσεις των celebrities με μπικίνι!

Δες τις διάσημες της ξενής showbiz στην παραλία…

Ο υδράργυρος έχει φθάσει στα ύψη και οι διάσημες του Χόλιγουντ και όχι μόνο βρέθηκαν στις πιο γνωστές παραλίες για μια βουτιά. Ο λόγος για τις πιο σέξυ εμφανίσεις των celebrities με μαγιώ, που όταν βρεθούν στη θάλασσα τραβούν πάνω τους όλα τα αντρικά βλέμματα.

 

Rihanna

 

Το σέξυ κορίτσι από τα Barbados προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση. Η 23χρονη τραγουδίστρια, που μας έχει συνηθίσει με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, είναι εδώ και λίγες μέρες στη γενέτειρά της και βρέθηκε στην παραλία με τους φίλους της. H Rihanna φορούσε ένα λευκό μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της.

 

Gisele

 

To γνωστό μοντέλο Gisele δεν θα μπορούσε να περάσει απαραιτήρητο με αυτήν την topless εμφάνισή της. Η Gisele Bundchen πόζαρε στο φακό του στυλίστα Matheus Mazzafera, φορώντας μονο το κάτω μέρος του μπικίνι της, δείχνοντας, πως στα 31 της χρόνια είναι πιο σέξυ και cool από ποτέ.

 

Eva Longoria

 

 

Η πρωταγωνίστρια του “Real Housewives” θεωρείται μια από τις πιο σέξυ ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αλλά ο έρωτας φαίνεται ότι της έχει κάνει να λάμπει. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στις διακοπές που έκανε με το σκάφος, με τον αγαπημένο της Eduardo Cruz, όπου φορούσε ένα σέξυ λευκό μπικίνι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε