Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι σταρ αγοράζουν λαμπάδες για καλό σκοπό!

Η Μαίρη Συνατσάκη
Η Μαίρη Συνατσάκη, ο Μύρων Στρατής, τα Κόκκινα Χαλιά και η Βίκυ Καγιά χαμογελούν στο φακό του NewsIt ΦΩΤΟ Πέτρος Χόντος

Ένα μεγάλο φιλανθρωπικό party πραγματοποιήθηκε στο Golden Hall, με λαμπερούς καλεσμένους.

Το party διοργανώθηκε με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Αμυμώνη. Η Αμυμώνη είναι ένας πανελλήνιος σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα Όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, ο οποίος λειτουργεί αθόρυβα από το 1993. 

Φέτος, αποφάσισε να βγει στα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να αναγνωριστεί από τον κόσμο και να συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία ενός σπιτιού όπου θα μπορέσουν να μείνουν αυτά τα παιδιά όταν μείνουν μόνα τους.

Όπως δήλωσε στο Ν
ewsΙt, η πρόεδρος του συλλόγου Παρασκευή Μπέλλου : ”Δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα χωρίς τη βοήθεια της Βίκυς Καγιά, του Golden Hall, του Mall και του Mad”. Στην εκδήλωση πωλούνταν λαμπάδες και άλλα πασχαλινά είδη δώρων, τα έσοδα από τα οποία θα πάνε στον σύλλογο.

“Η Βίκυ &
friends βοηθάει τον σύλλογο Αμυμώνη να γίνει ένα ίδρυμα για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να ζήσουν αξιοπρεπώς. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα μόνη μου. Αγοράστε μια λαμπάδα και βοηθήστε κι εσείς το έργο τους”, μας ενθάρρυνε η Βίκυ Καγιά. Το διάσημο μοντέλο  δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να χαμογελάει και να μοιράζει αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Στο party, όπου τραγούδησαν τα παιδιά του συλλόγου, παρευρέθηκαν ακόμα τα Κόκκινα Χαλιά, ο Μύρων Στρατής, η Κατερίνα Καινούργιου και η Τάμτα.

 
Η Βίκυ Καγιά είναι πάντα παρούσα σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ΦΩΤΟ Πέτρος Χόντος

Η Κατερίνα Καινούργιου με την λαμπάδα που αγόρασε ΦΩΤΟ Πέτρος Χόντος

Η εντυπωσιακή Τάμτα που έφτασε λίγο αργοπορημένη ΦΩΤΟ Πέτρος Χόντος

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ανυμώνη, Παρασκευή Μπέλλου μαζί με τα παιδιά ΦΩΤΟ  Πέτρος Χόντος

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε