Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Οι stars που τα έκαναν… μαλλιά κουβάρια! Δες τις χειρότερες εμφανίσεις!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός συλλαμβάνει τις stars με bad hair day! Αλλά αυτή την φορά το παράκαναν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός συλλαμβάνει τις stars με bad hair day! Αλλά αυτή την φορά το παράκαναν! Από τον βομβαρδισμό photo που έφτασαν στα χέρια μας μόνο η τελευταία εβδομάδα είχε τρεις περιπτώσεις που άξιζε να συζητηθούν. Και αν δεν το κάναμε θα εθελοτυφλούσαμε… Δεν είμαστε τέτοιες! Πώς έφτασαν, λοιπόν, οι stars να αποχωρίζονται τα exte τους, να βουτάνε σε ροζ βαφές ή να επιλέγουν ένα πιο-ξανθό-δε-γίνεται look; Ας δούμε μαζί!

Katy Perry

Λίγες μέρες πριν η Katy Perry εμφανίστηκε στο Los Angeles με ροζ μαλλιά! Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γράψει στο Twitter της: “Βάφω τα μαλλιά μου από τις 10 το πρωί! Καλέ Θεέ μου βοήθησε με να έχω τελειώσει μέχρι το βράδυ!”. Πραγματικά, έχει περάσει από όλες τις φάσεις (από το μαύρο μέχρι το πυρόξανθο) αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι το χειρότερό της. Μακράν. Τι λες;

Nicole Kidman

Θα έπαιρνα όρκο ότι είναι η Pamela Anderson (αν εξαιρέσεις το μπούστο!). Κι όμως, είναι η Nicole Kidman. Η ξανθιά, πλέον, star αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά της για τις ανάγκες της ταινίας “The Paperboy” στην οποία και πρωταγωνιστεί. Εδώ την βλέπουμε στα γυρίσματα της ταινίας. Στο μέλλον, ελπίζουμε να την βλέπουμε και πάλι με το γνωστό πυρόξανθο που την χαρακτηρίζει.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε