Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Οι βασιλιάδες της Μυκόνου”!

Σε λίγες μέρες είναι η παγκόσμια πρεμιέρα της ελληνοαυστραλέζικης παραγωγής με πρωταγωνίστρια την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Nick Giannopoulos είναι ο επικεφαλής του διεθνούς cast της κωμωδίας “The King Of Mykonos” και επιστρέφει στον κινηματογράφο 10 χρόνια μετά το “TheWogBoy”, την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 2000. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στην Αυστραλία στις 20 Μαΐου.

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης της Πίτερ Ανδρικίδης προσπαθεί να συνδέσει το χιούμορ των ομογενών της Αυστραλίας με την νοοτροπία των Ελλήνων. Το σενάριο έχει γράψει ο Κρις Αναστασιάδηςκαι πραγματεύεται την ιστορία ενός Ελληνοαυστραλού, που κληρονομεί μια παραλία και μια ταβέρνα στην Μύκονο από έναν θείο τον οποίο δε γνώρισε ποτέ. Αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την “αφέλεια” του μετανάστη, θα ταξιδέψει με τον κολλητό του στην Μύκονο. 

Τα γυρίσματα έγιναν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας αλλά και στην Μύκονο σε συνεργασία με τις εταιρίες Άνωση και Odeon καθώς και με την υποστήριξη του Helenic Film Commission.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν είναι οι Αλεξ Δημητριάδης και Βινς Κολόσιμο, η Ιταλίδα Κοσίμα Κόπολα, ο Αμερικανός Κέβιν Σόρμπο και από ελληνικής πλευράς, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μάνος Γαβράς, η Μαρία Τσεβά.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε