Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Όλα όσα έγιναν στα Αmerican Music Awards 2009…

Όλα όσα έγιναν στα Αmerican Music Awards 2009…

… είναι εδώ!

Ξεκινάμε με τους μεγάλους νικητές της βραδιάς που ήταν ο Michael Jackson και η Taylor Swift! Η νεαρή τραγουδίστρια έφυγε με πέντε βραβεία και μάλιστα και με αυτό του “Αrtist of the year”!

Το Nokia Theatre του Los Angeles έλαμψε στην κυριολεξία το χθεσινό βράδυ! Οι παρουσίες των stars ήταν πολλές και απολαυστικές! Φυσικά συγκίνηση προκάλεσαν τα βραβεία του Michael Jackson, Favorite Male Artist Soul/R&B και Favorite Male Artist Pop/Rock , τα οποία παρέλαβε ο αδερφός του Jermaine. 

Στη σκηνή είδαμε σημαντικά αστέρια “εν δράση” όπως τη Rihanna να τραγουδάει το Wait your turn κρεμασμένη ανάποδα από το ταβάνι, τη Janet Jackson , τον Jay Z με την Alicia Keys, τους Black Eyed Peas, τη Shakira, τον  Εminem με τον 50 Cent, τη Jennifer Lopez  οποία είχε και μια μικρή ατυχία, αλλά και τη Witney Houston η οποία κέρδισε το βραβείο του International Artist of the Year.

Την παράσταση έκλεψε η Lady Gaga για ακόμη μια φορά η οποία αφού τραγούδησε το “Bad Romance” τα έσπασε κυριολεκτικά και συνέχισε με το “Speechless” παίζοντας σε ένα πιάνο τυλιγμένο στις φλόγες! Δείτε εδώ την εμφάνισή της!
Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι η Lady Gaga έχασε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου από το άγνωστο ακόμα συγκρότημα, Gloriana.

Τη βραδιά έκλεισε ο περσινός νικητής “American Idol”, Adam Lambert.

Η Τaylor Swift

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε