Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλα τα… τρελά και τα περίεργα του πριγκιπικού γάμου!

…Έκανε τατουάζ με λάθος ημερομηνία!

O πριγκιπικός γάμος, William και Catherine, ήταν ο γάμος του αιώνα και το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, οπότε δεν θα σταματήσει να μας απασχολεί σύντομα. H βιογραφία τους ολοκληρώθηκε μέσα σε 72 ώρες από την πραγματοποίηση του γάμου και δεν ήταν λίγα τα αστεία και παράξενα πράγματα που ακολούθησαν του γάμου…!

Κάποιοι προσπάθησαν να μιμηθούν το ζεύγος, όσον αφορά στον τρόπο ένδυσης, ζωής και εμφάνισης, ξεκινώντας από το τελευταίο. Θα λέγαμε ότι το παρακάτω ζευγάρι μοιάζει αρκετά στην Kate και τον William… ή τουλάχιστον, προσπαθεί!

Ο υπάλληλος εργοστασίου, Stephen Nesbitt, αποφάσισε να γιορτάσει τον πριγκιπικό γάμο, όχι σε κάποιο υπαίθριο πάρτυ αλλά κάνοντας τατουάζ στο σώμα του, με τα ονόματα του Δούκα και της Δούκισσας και την ημερομηνία του γάμου τους. Συγκεκριμένα έγραψε: ”Καλή τύχη William και Kate, 28th April 2011”. Μόνο που… η ημερομηνία που του ”ζωγράφισε” ο τατουατζής είναι λάθος! Πού να φανταζόταν ο 33χρονος Stephen ότι εκείνος δεν γνώριζε πότε πραγματοποιήθηκε η εθνική αυτή γιορτή…

Παρόλα αυτά δεν ζήτησε πίσω τα χρήματά του από τον καλλιτέχνη και είπε: Είναι περίεργο. Θα είναι το μοναδικό τατουάζ με αυτήν την ημερομηνία για τον εν λόγω γάμο.” Με τη σειρά του, ένας ακόμη πιο τολμηρός άντρας, έκανε τατουάζ με τα πρόσωπά τους στα δύο μπροστινά του δόντια και ξόδεψε για το συγκεκριμένο σχέδιο 1.080 ευρώ.

Εμπνευσμένο αρκετά είναι το επόμενο cartoon…

Κάποιοι άλλοι, δημιούργησαν διάφορα χρηστικά αντικείμενα με τα πρόσωπα του ζεύγους, όπως κεκάκια, νομίσματα, καραμέλες, κουκλάκια, γραμματόσημα και μπουκάλια κρασιού!

Μια κοπέλα αποφάσισε να τους ζωγραφίσει στα νύχια της…

… ενώ ένας κύριος να βάλει αυτοκόλλητο μ’ εκείνους στο αυτοκίνητό του!

Και γιατί να μην έχει κάποιος κι ένα ψυγείο μ’ εκείνους στο σπίτι του;

Στην υγειά μας!

Τέλος, μια διαφορετική νότα έδωσε παπάς από το Αββαείο , που όταν ολοκηρώθηκε η τελετή έκανε ρόδα μέσα στο ναό … To βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε