Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της κόρης του Μ.Δεσύλλα

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση της κόρης του Μ.Δεσύλλα

Aποβλήθηκαν οριστικά τελικά οι δύο συμμαθήτριες της κόρης του ηθοποιού.

Αφού η κόρη του ηθοποιού ξεγελάστηκε με το ψεύτικο προφίλ νεαρού στο Facebook και αντίκρυσε 6 κορίτσαι και ένα αγόρι στο ραντεβόυ που υποτίθεται πως είχε, λίγες μέρες μετά της έστησαν καρτέρι και έπραξαν όσο πιο βίαια θα μπορούσαν να πράξουν ανήλικα παιδιά.

“Τη χτυπούσαν, την έφτυναν, την έβριζαν χυδαία και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της έβγαλαν την μπλούζα και την έκαιγαν ένας ένας με τσιγράρα. Μάλιστα προσπάθησαν να κάψουν και το στήθος της . Σας τα λέω και ανατριχάζω”, περιγράφει στην Espresso, o δικηγόρος της οικογένειας Δημήτριος Κατωπόδης. 

Όταν επικοινώνησε το NewsIt με το δικηγόρο, παρόλο που είχαν τα ονόματα των μαθητών, το σχολείο δεν έδινε τα στοιχεία τους, άρα δεν μιλάμε για άμεση αντίδραση από την πλευρά των καθηγητών. Μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που υπέβαλε η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού, χθες το μεσημέρι συνεδρίασε το συμβούλιο και έντεκα από τους καθηγητές του σχολείου ψήφισαν την οριστική αποβολή και τη μεταγραφή σε άλλο σχολείο  των δύο μαθητριών που ήταν και στην ίδια τάξη με την μικρή Εύα και οι υπόλοιποι δέκα υποστήριξαν πως θα πρέπει να τιμωρηθούν με τριήμερη αποβολή. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε