Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Όλες οι εξελίξεις στο Alter και οι αντιδράσεις των παρουσιαστών!

Μηνύματα αλληλεγγύης στους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter…

Χωρίς πρόγραμμα παραμένει ο τηλεοπτικός σταθμός Alter από τις 10 Νοεμβρίου, όπου οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας να πληρωθούν τα δεδουλευμένα αρκετών μηνών που τους χρωστούν.

 

Πριν από λίγες μέρες, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση μετά τη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που υπέβαλε ο μέτοχος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, κ. Κουρής για παράνομη βία και παρεμπόδιση λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την επίσχεση, περιμένοντας να δοθεί κάποια λύση στο πρόβλημά τους.

 

Στο πλευρό τους βρίσκονται πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης που έχουν εργαστεί στο σταθμό, ενώ η απογοήτευση του κόσμου του Alter είναι ολοφάνερη.

 

Η συμπαράσταση στους εργαζόμενους

 

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Alter μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “TV Ζάπινγκ”, η Δέσποινα Καμπούρη. “Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει και υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσει και την πόρτα και άλλων Μέσων. Εύχομαι να ξεπεραστούν γρήγορα και να δοθούν οι σωστές λύσεις. Ανάμεσα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται είναι φίλοι μου, παιδιά που συνεργαστήκαμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί υπάρχουν ζευγάρια που δουλεύουν και οι δυο στο κανάλι. Πρέπει να δοθεί το συντομότερο μια λύση”.

Διάβασε περισσότερα για τις αντιδράσεις των παρουσιαστών στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε