Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Όλες οι λεπομέρειες για το γάμο του πρίγκιπα William!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο που ετοιμάζει ο πρίγκιπας William και η αγαπημένη του!

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για του πολυαναμενόμενου γάμου του πρίγκιπα William και της αγαπημένης του Kate Middleton. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο που αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο hot events του επόμενου καλοκαιριού…

 
Πριν από δυο μέρες τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν και επίσημα πως ο γιος της Diane θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Kate Middleton, την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011. Ποια είναι όμως, η ιστορία του ζευγαριού, με ποιο δαχρτυλίδι έγινε η πρόταση του γάμου και τι νυφικό θα φορέσει η Kate;
 
Το δαχτυλίδι των αρραβώνων
 
To λαμπερό ζευγάρι που εδώ και οκτώ χρόνια κρατά ένα χαμηλό προφίλ στη σχέση του φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση, σκορπώντας χαμόγελα ευτυχίας στις οικογένειές τους. Η πρόταση γάμου ήταν πολύ ρομαντική, όπως αποκάλυψε η μέλλουσα νύφη, ενώ το δαχτυλίδι με το οποίο ο πρίγκιπας θέλησε να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του, άνηκε στην μητέρα του.
 
Ο 28χρονος πρίγκιπας που δεν ήθελε με τίποτα η μητέρα του να “χάσει” την ανακοίνωση της πρότασης γάμου στην Kate, χάρισε στην μέλλουσα σύζυγό του το ίδιο δαχτυλίδι με το οποίο ο πατέρας του Κάρολος είχε κάνει πρόταση γάμου στην Diane. Ήταν το ίδιο δαχτυλίδι που φορούσε η πριγκίπισσα όταν ανακοινώθηκε πως πρόκειται να παντρευτεί τον Κάρολο το 1981. Δεν το έβγαλε παρα μόνο στα μέσα του 1997 οπότε και χώρισαν.

Το 18 καρατίων δαχτυλίδι, που έχει πάνω του ζαφείρια και διαμάντια, κόστιζε 28.000 λίρες και είχε αγοραστεί από τον κορυφαίο τότε στο είδος του Οίκο Garrard. “Όπως θα έχετε καταλάβει, αυτό είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μητέρας μου και ακριβώς επειδή και εκείνη, αλλά και η Kate σημαίνουν πολλά για εμένα, θέλησα να της το δώσω. Η μητέρα μου θα βρίσκεται κοντά μας για όλο το υπόλοιπο της ζωής μας”, δήλωσε συγκινημένος ο William.
 

Τα βρετανικά δημοσιεύματα πάντως κάνουν λόγο για καταραμένο δαχτυλίδι που αμφίβολο είναι εάν θα φέρει την καλοτυχία που όλοι περιμένουν στο νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας.
 
Το νυφικό της Kate
 
Στενό νυφικό, φτιαγμένο εξολοκλήρου από μετάξι, προτείνει στην Kate Middleton η Elizabeth Emanuel, η οποία μαζί με τον πρώην πλέον σύζυγό της David σχεδίασε το νυφικό της πριγκίπισσας Diane πριν από 30 ολόκληρα χρόνια.
 
Με άρθρο της στην Daily Mail, η σχεδιάστρια είπε πώς θα πρέπει να εμφανιστεί στην εκκλησία η σύζυγος του William. “Το νυφικό που θα έφτιαχνα για την Kate, αν φυσικά μου το ζητούσε, είναι απλό και κάπως πιο σύνθετο ταυτόχρονα. Κατ’ αρχήν, ποτέ μου δεν θα επέλεγα το κατάλευκο χρώμα γιατί το θεωρώ μη κολακευτικό για την γυναίκα. Θα επέλεγα ολομέταξο ύφασμα σε πιο “γλυκό” λευκό, το λεγόμενο “ζαχαρί”. Είναι χρώμα που, αν και οι περισσότερες νύφες δεν το επιλέγουν συχνά, εντούτοις, προσδίδει θηλυκότητα και κομψότητα στην νύφη. Το νυφικό της Kate για εμένα πρέπει να είναι στενό, σε στιλ γοργόνας με μεγάλη ουρά, όπως προστάζει το βασιλικό πρωτόκολλο. Θα το έκανα στράπλες με δαντέλα στο μπούστο, την οποία δαντέλα θα έβαζα και στο τελείωμα του νυφικού στα πόδια της και την ουρά”, ανέφερε.
 
Παράλληλα, η ίδια πρόσθεσε το εξής: “Στο λαιμό θα της έβαζα μαργαριτάρια, τρείς ή καλύτερα τέσσερις σειρές, ασορτί σκουλαρίκια, πιθανότατα από κάποια συλλογή που αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας, ενώ το πέπλο που θα της έβαζα δεν θα κάλυπτε το πρόσωπό της, αλλά θα ξεκινούσε από μία εντυπωσιακή τιάρα στα μαλλιά της και θα κατέληγε στην ουρά του νυφικού”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε