Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου Χρονοπούλου – Μητρόπουλου!

Η Νένα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τάσο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Τολό.

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε ένα ρομαντικό σκηνικό στο Στήθος της Αφροδίτης, στο Τολό, στο εκκλησάκι των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Κορονήσι.

“Δεν πιστεύω ότι ο γάμος φέρνει την ευτυχία στα ζευγάρια. Υπάρχουν σχέσεις, που είναι σχέσεις γάμου, ακόμα και όταν λείπει το τυπικό μέρος του πράγματος. Πιστεύω ότι η πραγματική ευτυχία κρύβεται στην αγάπη και μόνο σε αυτή!”, είχε δηλώσει σε παλαιότερή του συνέντευξη ο Τάσος αλλά ο γάμος ήταν τελικά κάτι που ήθελαν και οι δύο για να επισφραγίσουν τον έρωτά τους.

Η τελετή έγινε με παραμυθένιο τρόπο αλλά χωρίς φαντασμαγορικές υπερβολές καθώς το ζευγαρί δεν ήθελε να προκαλέσει στην δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε. Μάλιστα οι καλεσμένοι τους περιορίστηκαν στον κουμπάρο Αντώνη Αγαπίου και στον μικρό Χρήστο, γιο της Νένας.

Μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα με παραδοσιακό γουρουνόπουλο της Πελοποννήσου στο εξοχικό του ζευγαριού στο Τολό. Η Μαρία Χελιώτη, που ανέλαβε να φτάξει τα φαγητά που ήθελε το ζευγάρι για το γαμήλιο γεύμα τους, μίλησε στο TLIFE για τον γάμο της φίλης της.

Ετοιμάσαμε τα φαγητά για το σπίτι τους. Ψήσαμε χοιρινό στη σούβλα, που αυτό το προτιμάνε πάντα, τους αρέσει, σαλάτες για την πρώτη μέρα, φλογέρες, τζατζίκι και διάφορα τέτοια πράγματα”, περιγράφει η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας “Ο Πάνος” που βρίσκεται στο χωριό Δρέπανο, δίπλα στο Τολό. Τα φαγητά τα παρέλαβε ο γαμπρός στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας, λίγο δηλαδή μετά τον γάμο τους. Η κυρία Μαρία ωστόσο δεν ήξερε ότι τα φαγητά προορίζονταν για το γαμήλιο γλέντι καθώς το ζευγάρι συνηθίζει να τρώει από την ταβέρνα όταν επισκέπτονται το εξοχικό τους. Ο Τάσος της το αποκάλυψε την επόμενη μέρα που πήγε να πάρει παϊδάκια, και της έδωσε μπομπονιέρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε