Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Όλες οι συναυλίες της άνοιξης!

Ίσως πιο πολλές από όσες αντέχουν η εποχή και η κρίση!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Lifo, o Aπρίλιος και συγκεκριμένα χτες ξεκίνησε με Dam Funk και Μιχάλη Δέλτα στο Bios, Mulatu Astatke στο Fuzz και Russian Circles στο Rodeo. Πρωτομαγιά έχετε την ευκαιρία να ακούσετε James στο γήπεδο Tae Kwon Do και Chain and the Gang στη Μύγα, ενώ οι Wooden Shjips παίζουν στο ΑΝ Club στις 23/4.

Στις 14/5 οι Κόρε Ύδρο επιστρέφουν στη σκηνή μετά από τρία χρόνια, σε μια από τις πιο συναυλίες της άνοιξης. Στο Gagarin 205, μαζί με τους Electric Litany. Στο Gagarin, επίσης, οι Last Drive κάνουν την καθιερωμένη τους εμφάνιση στις 9/5 και στον ίδιο χώρο οι Triffids στις 23/4, ενώ στις 23/5 παίζει ο Gill Scott Heron, με δυναμική επιστροφή και ένα νέο άλμποπου έχει αποσπάσει μόνο καλά σχόλια. 

Επίσης, οι Efterklang στις 9/5 και οι Slits (25/5) στο Rodeo και ο Zbigniew Preisner στο Μέγαρο Μουσικής στις 29/5. Στις 9/5 οι Grails παίζουν στη Σφεντόνα, στις 6/5 ο κινηματογραφικός Michele Legrand στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ αναμφίβολα από τις κορυφαίες εμφανίσεις είναι του Bob Dylan στη Μαλακάσα στις 29/5 και του Jean Michel Jarre 1η Ιουνίου, σε άγνωστο μέχρι στιγμής χώρο. Μην ξεχνάμε και τους φανταστικούς Thievery Corporation στις 29/5 στο θέατρο Βράχων, που αν φροντίσουν να περάσουμε όπως και πέρυσι θα είναι μαγικά!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε