Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο του πρίγκιπα Albert και της Charlene Wittstock!

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι το γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού…

Λίγα 24ώρα έχουν μείνει μόνο μέχρι τον πολιτικό και θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Albert και της εκλεκτής της καρδιάς του Charlene Wittstock. 

 

Το ζευγάρι θα πει για πρώτη φορά τη λέξη “δέχομαι” στην αίθουσα των ανακτόρων στο φημισμένο Παλάτι των Γκριμάλντι, την Παρασκευή 1 Ιουλίου και θα δώσει το πρώτο φιλί του στο μπαλκόνι του παλατιού. Ενώ, την επόμενη μέρα θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Bernard Barsi και στο παλάτι θα υπάρχουν περίπου 3.500 καλεσμένοι.

 

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι θα φύγει από το Παλάτι και θα κατευθυνθεί προς την εκκλησία Sainte Dévote. Εκεί η Charlene θα λάβει την νυφική ανθοδέσμη. Κατόπιν θα επιβιβαστούν σε πολυτελή λιμουζίνα και θα διασχίσουν τους δρόμους του πριγκιπάτου, όπου θα λάβουν τις ευχές των κατοίκων.

 

Για τη μέρα του γάμου το ζευγάρι έχει επιλέξει να μετακινηθεί με μια Lexus LS 600h L, ένα μοντέλο αυτοκινήτου αποκλειστικά σχεδιασμένο για αυτούς.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στο πριγκιπάτο θα φιλοξενηθούν διαφόρων ειδών εκδηλώσεις για την ψυχαγωγία του απλού κόσμου που αναμένεται να συρρεύσει στην περιοχή, με αποκορύφωμα το υπερθέαμα “Ηχος και Φως” στο λιμάνι, υπό την επίβλεψη του Jean Michel Jarre.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε