Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου!

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου!
Ο χωρισμός της γνωστής τραγουδίστριας ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να ακούσει.
Μετά από 10 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Βασιλειάδη αποφάσισαν να δώσουν ένα οριστικό τέλος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2000, όταν η τραγουδίστρια εργαζόταν στο νυχτερινό μαγαζί του επιχειρηματία. Η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή και τον Σεπτέμβριο του 2007 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ενώ ένα περίπου χρόνο μετά, τον Μάιο του 2008 απέκτησαν τον αγαπημένο τους γιο Αλέξανδρο.
 
Το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και 5 μήνες προβλήματα, όπως διαβάζουμε στην Espesso. Παρόλα αυτά και οι δύο κράτησαν διακριτική στάση και δώσανε πολλές ευκαιρίες για να σώσουν τον γάμο τους. Κανένας από τους δύο δεν είχε μιλήσει για τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους και που τελικά τους οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσουν. Το στενό τους περιβάλλον γνώριζε ελάχιστα.
 
 Η Έλλη Κοκκίνου  έφυγε από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί, το περασμένο Σάββατο. Ενώ η αρχική απόφαση ήταν να μετακομίσει ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, η τραγουδίστρια πήρε την πρωτοβουλία και βρήκε σπίτι στα Νότια Προάστια.
 
Η επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού έγινε από τον επιχειρηματία, από το περιβάλλον του οποίου διέρρευσε αρχικά και η είδηση. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Ναι χωρίζουμε. Είμαστε ήδη στη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου.» Το περιβάλλον της τραγουδίστριας κρατάει χαμηλούς τόνους όπως και η ίδια. Σε επικοινωνία που είχε το NewsIt με την Έλλη Κοκκίνου προτίμησε να μην κάνει δηλώσεις : «Δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό το θέμα. Δεν σχολιάζω τίποτα.»
 
Οι λόγοι χωρισμού είναι προσωπικοί και δεν έχουν γίνει γνωστοί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει συνέντευξη σε μεγάλο εβδομαδιαίο περιοδικό όπου θα μιλήσει για όλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε