Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Όλη η Αμερική θα ντυθεί…Lady Gaga για το Halloween!

Τα 40 με 50 δολάρια φθάνει η στολή της Lady Gaga, που φαίνεται πως έχει γίνει ανάρπαστή για το φετινό εορτασμό του Halloween…

To Halloween, η μεγαλύτερη γιορτή μασκαρέματος στο εξωτερικό πλησιάζει και οι νέοι αναζητούν την κατάλληλη στολή για τη φετινή χρονιά. Η Lady Gaga είναι αυτή που φαίνεται να κερδίζει την πρωτιά καθώς οι στολές του διάσημου fashion icon φαίνεται πως έχουν αρχίσει να εξαντλούνται.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια που έχει έρθει πρώτη στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και ξεχωρίζει για το μοναδικό στυλ και τις εμφανίσεις της γίνεται αποκριάτικη στολή και… “σπάει” τα ταμεία. Σύμφωνα με στοιχεία από το μεγαλύτερο κατάστημα πώλησης στολών στις ΗΠΑ, το “Spirit Halloween”, φέτος είναι η χρονιά της Lady Gaga και έχουν πωληθεί πολλές στολές της, οι οποίες ξεκινούν από 40 και φθάνουν μέχρι και 50 δολάρια. Ακόμη, κάποιοι προτιμούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους λουκ στο Halloween επικλέγοντας μερικά από τα διάσημα αξεσουάρ της, όπως τα περίεργα γυαλιά της και τα γάντια της.

Μερικές απότις στολές που έχουν κυκλοφορήσει στο εμπόριο είναι η στολή στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας, εμπνευσμένη από το video clip “Telephone”, η στολή “Black Sequin Dress” από το τραγούδι “Poker face” και το “Lady Gaga Star Dress”, εμπνευσμένο από τους ροκ σταρς. Βέβαια, για να ντυθείς Gaga βέβαια, εκτός από το εκκεντρικό ντύσιμο, χρειάζεται επίσης η ανάλογη συμπεριφορά και η χαρακτηριστική χορογραφία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε