Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλη η ελληνική showbiz στη Μύκονο!

Παρέλαση των διασήμων στο “νησί των ανέμων”! Δες φωτογραφίες στο TLIFE!

Ο αγαπημένος προορισμός των διασήμων φαίνεται πως είναι και φέτος το “νησί των ανέμων”. Όλα τα ονόματα της ελληνικής showbiz λατρεύουν να κάνουν ένα πέρασμα από τη Μύκονο.

Πολλοί είναι και φέτος αυτοί που δηλώνουν φανατικοί της Μυκόνου και επιλέγουν το κοσμοπολίτικό νησί για να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης. Τα στενά γεμίζουν κάθε βράδυ από λαμπερές παρουσίες, ενώ η παραλία της Ψαρούς είναι το hot σημείο συνάντησης όλων των επωνύμων.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Χριστίνα Παππά είναι μια από τις λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν στο νησί για διακοπές. Με casual εμφάνιση ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να κάνει βόλτα στα στενά τις Μυκόνου.


Η Χριστίνα Παππά στη Μύκονο!

Στην παραλία της Ψαρούς έκανε τις βουτιές της και η πρώην Playmate Νάταλι Θάνου, τραβώντας όλα τα αντρικά βλέμματα. Το καλλίγραμμο μοντέλο επέλεξε τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές βουτιές του…


Η Νάταλι Θάνου στην παραλία της Ψαρούς!

Η Νεσχάν Μουλαζίν που βρέθηκε στο νησί με φίλες της ήταν μια από τις πιο “καυτές” παρουσίες που πέρασαν από τη Μύκονο.


Η Νεσχάν Μουλαζίν στην παραλία!

Οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Μιχάλης Ασλάνης και ο Μάκης Τσέλιος βρέθηκαν να κάνουν βόλτες στα στενά της Μυκόνου.


Ο Μιχάλης Ασλάνης με τον Μάκη Τσέλιο!

Από τους μόνιμους θαμώνες της Μυκόνου είναι και ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος φαίνεται πως προτιμά το νησί, για να τις διακοπές του καλοκαιριού.

Από τη Μύκονο δεν θα μπορούσε να λείπει, ο ένας και μοναδικός Ηλίας Ψινάκης! Παρέα με τους καλούς του φίλους είπε να αφήσει για λίγο πίσω του τον… πανικό της Αθήνας και να φορτίσει τις μπαταρίες του για την δύσκολη χρονιά που έρχεται…

Ακόμη, η Βίικυ Καγιά βρέθηκε στο “νησί των ανέμων” παρέα με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε