Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Olivia Palermo! Μια επαγγελματίας fashionista μοιράζεται τα μυστικά διατροφής της…

Olivia Palermo! Μια επαγγελματίας fashionista μοιράζεται τα μυστικά διατροφής της…

Με σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο η Olivia σε κάνει να αναρωτιέσαι! Τι τρώει; Ποια είναι η σχέση της με τη γυμναστική; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της εδώ.

Είναι μόλις 26 ετών και όμως γύρω από το όνομά της συγκεντρώνονται σαν βροχή όλα τα ονόματα της μόδας! Αποτελεί ένα είδος επωνύμων που πολλές φορές δεν είσαι σίγουρος για την ιδιότητά τους! Είναι ηθοποιός, host εκπομπών ή απλά μια fashionista; Όπως και να έχει η Olivia Palermo, δεν επιλέγει απλά με προσοχή τα ρούχα που θα δημιουργήσουν το προσωπικό της στιλ, φροντίζει και για το “μοντέλο” που θα τα φορέσει. Με σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο η Olivia σε κάνει να αναρωτιέσαι! Τι τρώει, ποια είναι η σχέση της με τη γυμναστική; Έχουμε όλα τα fitness μυστικά της εδώ.

Δίαιτα; Ποια δίαιτα…

Ακούγεται τετριμμένο και ίσως λίγο εκνευριστικό. Πώς να δεχθείς ότι η petite σιλουέττα της μπορεί να μην είναι αποτέλεσμα αφόρητης προσοχής στη διατροφή; Κι όμως…  “Όσο βρίσκομαι σπίτι, επιλέγω υγιεινές τροφές ολικής άλεσης και έχω εφοδιάσει το ψυγείο μου με πάρα πολλά φρέσκα φρούτα” εξομολογείται σε συνέντευξή της για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού OK!

Εμείς ψάξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Pinterest για συνταγές που μπορούν να την κάνουν να ξετρελαθεί. Tι ανακλύψαμε; Λαχταριστές σαλάτες, πολλούς χυμούς και ελάχιστα επεξεργασμένα τρόφιμα, υγιεινά σνακ από φρέσκα λαχανικά και θαλασσινά, αλλά και εντυπωσιακές προτάσεις πρωινού με αυγό μάτι τυλιγμένο σε σφολιάτα. Άλλωστε η μαγειρική είναι πολύ μεγάλο κομμάτι από την καθημερινόητα της Οlivia.

Ακολούθησέ την στο Pinterest και το twitter και μοιράσου μαζί της υγιεινές και νόστιμες potluck συνταγές, τις οποίες και λατρεύει. Potluck είναι όλες εκείνες οι σπιτικές συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις σπίτι σου, σε μια κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης”! Όταν δηλαδή έχεις επισκέπτες απροειδοποίητα και θέλεις να φτιάξεις κάτι γρήγορα χωρίς να σπαταλήσεις πολλή ώρα στην κουζίνα. 

Το συμπέρασμα για τη διατορφή της; Μα φυσικά πως τρώει τα πάντα, έχοντας όμως μια… “έμφυτη” αίσθηση καλής διατροφής. “Τρώω υγιεινά σε γενικές γραμμές. Μου αρέσει να επιλέγω όσο περισσότερο γίνεται βιολογικά τρόφιμα. Αυτά πάνω κάτω… Δεν κάνω δίαιτα! Απλά επιμένω στην υγιεινή διατροφή. Φροντίζω να τρώω σωστά κάθημερινά και πιστεύω πως αυτό είναι που κάνει τη μεγάλη διαφορά στη διατροφή”

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε