Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

On line shopping! Ψώνισε επώνυμα ρούχα και παπούτσια με 70% έκπτωση…

Ο Αύγουστος εκτός από μήνας διακοπών είναι και μήνας προσφορών. Η τέλεια ευκαιρία να ψωνίσεις επώνυμα σε χαμηλές τιμές.

Όπου κι αν είσαι ό,τι κι αν κάνεις είναι σχεδόν αδύνατο να μην μπεις ούτε για λίγο στο internet. Είτε από το κινητό, είτε από το ipad είτε από κάποιο pc τη βόλτα σου θα την κάνεις… Έτσι για να δεις τι γίνεται στον κόσμο.

Και τι καλύτερο από αυτήν την εποχή όπου παντού βρίσκεις προσφορές να κάνεις σωστές και έξυπνες αγορές. Ο τέλειος συνδυασμός: και εσύ ανανεώνεσαι και η ντουλάπα σου! Κι όλα αυτά ενώ είσαι αναπαυτικά καθισμένη στο σπίτι σου.

Τέλεια ιδέα! Και το χρόνο σου περνάς και διασκεδάζεις. Ακόμα κι αν δεν θέλεις να δώσεις χρήματα δεν χάνεις την ευκαιρία να κάνεις την καθιερωμένη σου βόλτα στα μαγαζιά! 
Το Τlife.gr μετά από έρευνα σε όλες τις οnline boutique σου παρουσιάζει τα πράγματα που ανακάλυψε στο internet για σένα… και το μπάτζετ ξεκινά από τα 16 ευρώ.

Αν είσαι από τα κορίτσια που διαθέτουν ένα χρηματικό ποσό για να πάρουν ρούχα και αξεσουάρ σε ενημερώνω πως από όλα τα site που γύρισα το πιο οικονομικό σε επώνυμα είδη είναι το www.matchesfashion.com και το outnet.com με εκπτώσεις του ύψους 70%. Επίσης, και το Αsos σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις trendy κομψά ρούχα σε καλές τιμές. Σίγουρα προσφορές μπορείς να βρεις και σε πολλά άλλα site όπως το luisaviaroma.com.

To tlife.gr σου σκανάρει κάποια πράγματα που είδε, αγάπησε και εύχεται να μπορούσε να αποκτήσει!

Στο matchesfashion.com

Από αριστερά: Παντελόνι 18th Amendement 41.00 ευρώ από 205.00 ευρώ και φόρεμα Acne 104.00 ευρώ από 207.00 ευρώ

H Σουηδική εταιρία Acne που πραγματικά εκπλήσει με τα άριστης ποιότητας ρούχα της, δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις κομμάτια κομψά και μοδάτα σε χαμηλότερες τιμές από ότι συνήθως τα βρίσκεις.

Από αριστερά: Acne δερμάτινο jacket 483.00 ευρώ από 965.00 και φόρεμα Αlexander McQueen 657.00 ευρώ από 1315.00 ευρώ

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε