Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ωρα για χριστουγεννιάτικες βόλτες! Οι προτάσεις του TLIFE!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αν δεν έχετε μπει ήδη στο κατάλληλο mood το ΤLIFE σας βοηθάει να το κάνετε προτείνοντάς σας πού να πατε για να νιώσετε την μαγεία των γιορτών! Σ’ αυτή τη γιορτή γινόμαστε όλοι παιδιά…

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και μολονότι ο καιρός δεν μας τα θυμίζει, έχουν ξεκινήσει ήδη διάφορες δραστηριότητες σε όλη την Αθήνα που σε βοηθούν να μπεις στο καταλλήλο mood. Το TLIFE έχει μπει στο Christmas spirit. Εσείς; Αν όχι είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε προτείνοντάς σας μέρη στα οποία μπορείτε να πατε για να δειτε την γιορτινή πλευρά της πόλης.

Έχουμε και λέμε:

Παραμυθούπολη στο Τεχνόπολις στο Γκάζι:

Aπό σήμερα 4/12 έως και στις 6/01 το Τεχνόπολις στο Γκάζι υποδέχεται την Παραμυθούπολη. Καθημερινά από τις 9:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ, οι αγαπημένοι σου ήρωες από τα παραμύθια ζωντανεύουν, μπορείς να παίξεις στο παγοδρόμιο, να ανέβεις στο καρουζέλ και να γίνεις ξανά παιδί! Είσοδος: 8€

Xριστουγεννιάτικο χωριό στο Badminton:

O προαύλιος χώρος του θέατρου Badminton μεταμορφώθηκε σε χριστουγεννιάτικο χωριό και σε περιμένει! Πειραχτήρια ξωτικά, παιδότοπος, σκηνικά από τα αγαπημένα μας παραμύθια, είναι σίγουρο πως αν πας δεν θα θες να φύγεις. Λειτουργεί καθημερινά από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 23:00 το βράδυ και σαββατοκύριακα και αργίες από 10:00 το πρωί ως τις 23:00 το βραδυ. Λειτουργεί επίσης και bazaar με χριστουγεννιάτικα στολίδια. Θεατρικά δρώμενα και άλλα πολλά σε ένα χώρο έκτασης 6,000τμ. Επίσης τα παιδιά μπορούν να γράψουν γράμμα στον Άη Βασίλη και να του το στείλουν! Κι όλα αυτά μέχρι τις 9/01!

Παγοδρόμιο στο Golden Hall στο Μαρουσι!

To εορταστικό κλίμα αλλά και το παγοδρόμιο δίνουν ξανά το παρών στο γνωστό πολυκατάστημα! Με μία απόδειξη των 10 ευρώ από κατάστημα του Golden μπορείς να κάνεις πατινάζ στο παγοδρόμιο!

Παγοδρόμιο στο Athens Heart

Χιόνι είναι λίγο δύσκολο να δούμε φέτος οπότε μπορούμε να πάμε μέχρι το athens heart για να δούμε άσπρη μέρα. Φιλοξενεί το μεγαλύτερο παγοδρόμιο μεγέθους 850τμ. Εκεί μπορούν να κάνουν πατινάζ μικροί και μεγάλοι υπό το άγρυπνο βλέμμα των εκπαιδευτών. Θα λειτουργεί μέχρι τον Απρίλιο. Η είσοδος στοιχίζει 10€ και μπορείς να παίξεις όσο θέλεις. Ωράρια λειτουργίας : Καθημερινά από τις 11:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ και σαββατοκύριακα από τις 11:00 το πρωί ως τις 23:00 το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε