Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οργανώνουμε το ψυγείο! Είναι το μυστικό για να χάσεις πιο εύκολα κιλά…

Οργανώνουμε το ψυγείο! Είναι το μυστικό για να χάσεις πιο εύκολα κιλά…

Μήπως όμως ο τρόπος που το οργανώνεις σε κάνει να βάζεις κιλά; Οδηγίες για να “καταστρώσεις” το χάρτη του ιδανικού ψυγείου για να χάσεις κιλά, από τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.

Ό, τι και να λες, το ψυγείο είναι το βασικό αντικείμενο του πόθου σε μια κουζίνα. Το “κόσμημα” που περιέχει όλα όσα μπορούν να σε κάνουν να γίνεις σεφ στην δική σου κουζίνα! Μήπως όμως ο τρόπος που το οργανώνεις σε κάνει να βάζεις κιλά; Οδηγίες για να “καταστρώσεις” το χάρτη του ιδανικού ψυγείου για να χάσεις κιλά, από τον Κλινικό Διαιτολόγο Διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.

Για να ακριβολογοούμε το ψυγείο μπορεί να σου εμπνεύσει την σωστή διατροφή, τόσο από έξω, όσο και από μέσα!

ON THE… OUTSIDE!

Μαγνητάκια, post-it και διάφορες φωτογραφίες στην υπηρεσία της αποστολής “ιδανικό σώμα για το καλοκαίρι”! Να λοιπόν μερικές ιδέες για να επιλέγεις με μεγαλύτερη σύνεση τα τρόφιμα από το ψυγείο σου, πριν καν ανοίξεις την πόρτα του.

– Fitness Icon: Στερέωσε φωτογραφίες με τις δικές σου fitness icons από την Showbiz. Είτε είναι η Κατερίνα Στικούδη, είτε η Elle Mcphreson (Δεν είναι τυχαίο που έχει κερδίσει το προσωνύμιο The Body) το αποτέλεσμα είναι ένα. Εγκράτεια και σωφροσύνη…

– Mirror, mirror on the fridge: Τι θα έλεγες να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ στην πόρτα του ψυγείο σου; Ένα καθρεπτάκι να κοιτάζεσαι κάθε πρωί και να λες στον εαυτό σου: “Σήμερα συνεχίζω την δίαιτα. ΔΕΝ θα φάω τίποτα παχυντικό”

– Remember to… Να θυμηθώ να πάρω την κολλητή για τα γενέθλιά της! Να μην ξεχάσω να πληρώσω το τηλέφωνο και φυσικά… Να θυμηθώ πως σήμερα η δίαιτα έχει ψητό κοτόπουλο με σαλάτα. Το πρόγραμμα διατροφής σε post It στο ψυγείο είναι ο πιο εύκολος τρόπος να θυμάσαι τι πρέπει να φας ανά πάσα στιγμή.

– Πόσο ζύγιζες την περασμένη Κυριακή; Βγάλε μια φωτογραφία την ζυγαριά και τα κιλά που έδειχνε την τελευταία φορά που ζυγίστηκες. Κόλλησε την φωτογραφία στο ψυγείο για να την βλέπεις καθημερινά. Ειδικά αν το… αποτέλεσμα δεν σου άρεσε καθόλου, η μέθοδος θα κάνει θαύματα.

– Στο βάθος… diet bar! Ένα τεράστιο βελάκι που θα δείχνει ένα προϊόν λίγο πιο πέρα πάνω στον πάγκο της κουζίνας και που θα είναι διαιτητικό, όπως για παράδειγμα μια μπάρα δημητριακών

WHEΝ YOU GO INSIDE

To πρώτο βήμα έγινε… Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που στο πρώτο άνοιγμα του ψυγείο ξεχνάς κάθε υπόσχεση για δίαιτα και προσεκτική διατροφή. Μην ανησυχείς. Υπάρχουν τρικ και ιδέες που θα σε κάνουν να συγκρατηθείς:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε