Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Oscar 2012: Δες τι φόρεσαν στο red carpet!

Oscar 2012: Δες τι φόρεσαν στο red carpet!

Τί φόρεσαν στο κόκκινο χαλί της απονομής των Oscar!

H 84η τελετή των βραβείων Oscar ολοκληρώθηκε και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν με αγωνία την μαγική αυτή βραδιά. Η ώρα έφθασε κι αν είσαι από εκείνες που ξενύχτησαν ώστε να δουν από το πρώτο μόλις λεπτό της εκδήλωσης τους λαμπερούς αστέρες να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί, σίγουρα τα μακριά εντυπωσιακά φορέματα και τα πολλών εκατομμυρίων διαμάντια θα σε έκαναν να χάσεις τη μιλιά σου για αρκετά λεπτά.

Η βραδιά ξεκίνησε και τα κόκκινα καλοστρωμένα χαλιά πλημμύρισαν από λαμπερούς ανθρώπους με άψογα χτενίσματα, χαμόγελα και ρούχα. Το TLIFE σε μεταφέρει στο Λος Άντζελες και σου παρουσιάζει ό,τι επέλεξαν οι λαμπερές κυρίες για την βραδιά που επιτρέπει να βάλεις τα καλά σου, τα Oscar 2012.

Η Μichelle Williams έπαιξε με το χρώμα αφού επέλεξε κόκκινο στράπλες φόρεμα του οίκου Louis Vuitton από μετάξι και οργάντζα και το συνδύασε με φούξια clutch. Λεπτομέρεια που μας άρεσε πολύ είναι η καρφίτσα- φιόγκος που κόσμησε το φόρεμα αλλά και το διακριτικό κόσμημα στο λαιμό 30 καρατίων του Fred Leighton.

Το κόκκινο σαφέστατα είναι ένα πολύ φωτεινό – εντυπωσιακό χρώμα και φαίνεται να το επέλεξαν αρκετές για την βραδιά αυτή. Ανάμεσα τους και η Εmma Stone που φόρεσε δημιουργία του Giambattista Valli και κοσμήματα Louis Vuitton.

Δες όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε