Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Οταν παθαίνεις υστερία με τα κιλά σου…

Οταν παθαίνεις υστερία με τα κιλά σου…

Προσοχή στις γρήγορες δίαιτες.Μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Και ενώ ζούμε ήρεμα τη καθημερινότητά μας, ξαφνικά δοκιμάζουμε ένα παντελόνι που φορούσαμε πριν από 6 μήνες και βλέπουμε ότι δεν μας κάνει! Πανικός!
Και αρχίζουν τα ερωτήματα…-Πότε πήρα τόσα κιλά; Τι θα κάνω; Πως θα τα χάσω;
Τότε είναι που έρχονται στο μυαλό μας οι κακές σκέψεις… Μια δίαιτα που είδαμε σε περιοδικό και υπόσχεται ότι σε 5 μέρες θα γίνουμε μινιόν… Μια διαφήμιση που με χάπια που τα πίνεις και μαγικά, σε λίγες μόνο… μπαίνεις ξανά στο στενό σου τζιν…
Κάπου εδώ είναι η ώρα του ειδικού. Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Γιάννης Σουπιός, λέει στο NewsIT ότι οι παραπάνω αντιδράσεις συμβαίνουν σε μεγάλο ποσοστό των γυναικών δύο φορές το χρόνο και ότι είναι τεράστιο λάθος οι γρήγορες δίαιτες. Το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να μας οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη παχυσαρκία!
 
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ψυχραιμία και να ζητήσουμε τη βοήθεια του ειδικού διαιτολόγου,ο οποίος θα μας δώσει τη σωστή διατροφή για να χάσουμε όσα κιλά πρέπει, στο χρόνο που πρέπει!
 
Εξάλλου σύμφωνα με τον κ.Σουπιό, «δίαιτα είναι  ένας λανθασμένος όρος που χρησιμοποιείται για το αδυνάτισμα. Ο όρος που πρέπει να χρησιμοποιείται είναι διατροφή. Μόνο μέσα από μία σωστή διατροφή μπορούμε να επιτύχουμε ένα σωστό αδυνάτισμα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε