Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

“Όχι απόψε αγάπη μου, νιώθω χοντρή”! Αποκαλυπτική έρευνα!

Μάθε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας

“Όχι σήμερα αγάπη μου νιώθω χοντρή!” Μπορεί πολλές από μας να έχουμε ξεστομίσει αυτή τη φράση η περίπου αυτή τη φράση, κάπως αλλαγμένη…” Έχω πονοκέφαλο, είμαι κουρασμένη και τα υπόλοιπα αλλά στο μυαλό μας να είναι καρφωμένο αυτό!  Ότι δηλαδή είμαστε παχουλές, τροφαντές ή ότι τέλος πάντων δεν έχουμε αυτοπεποίθηση για το σώμα μας!

Έρευνα που έγινε πρόσφατα στη Μεγάλη Βρετανία, δείχνει ότι πάνω από το 52% όσων  γυναικών συμμετείχαν είπαν ακριβώς αυτό. Ότι αποφεύγουν με διάφορες δικαιολογίες να κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους, γιατί νιώθουν ότι έχουν παραπάνω κιλά και ότι δεν θα αρέσει το κορμί τους στον ερωτικό τους παρτενέρ!

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν και μελέτησαν την έρευνα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες χάνουν την επιθυμία τους για σεξ επειδή είναι πολυάσχολες, αλλά κυρίως επειδή έχουν λανθασμένη εικόνα για την εξωτερική τους εμφάνιση!

Το 29% των γυναικών που ρωτήθηκαν είπαν ότι αποφεύγουν το σεξ γιατί νιώθουν χοντρές ενώ το 23% ότι νιώθουν αμήχανα ξέροντας ότι περισσεύουν κάποια παχάκια…

Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε όσες ταυτιζόμαστε με την παραπάνω άποψη και να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο το σώμα μας… Εξάλλου οι άνδρες αγαπούν τις …καμπύλες! Επιβεβαιωμένο!

Ποια είναι η άποψή σου;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε