Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ουπς! Διάσημη τηλεπερσόνα φοράει…ολόσωμο κορσέ! Ποια είναι;

Έτσι εξηγούνται οι τέλειες καμπύλες της. Δες φωτογραφίες!

Mπορεί να εργάζεται και να είναι στο τρέξιμο έξι μέρες την εβδομάδα, φαίνεται όμως, πως εξακολουθεί να κάνει μικρά κολπάκια για να δείχνουν οι καμπύλες της περισσότερο όμορφες και προκλητικές! Σε δημόσια εμφάνισή της στο κέντρο της Νέας Υόρκης, έκλεβε τις εντυπώσεις όλων μέχρι τη στιγμή που καταλάθος φάνηκε το lastex που φορούσε μέσα από το καυτό – κόκκινο φόρεμά της…

Όπως κατάλαβες, ο λόγος για την 30χρονη Kim Kardashian, η οποία αποκάλυψε το μυστικό της όπλο… σε μια ατυχή στιγμή λίγο πριν δώσει μια σημαντική συνέντευξη τύπου, που φυσικά, απαθανάτισαν οι φωτογράφοι. H Kim δε έκρυψε ποτέ την αγάπη για το σχήμα του σώματός της και πάντα υποστήριζε συγκεκριμένη μάρκα εσωρούχων, την οποία ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Δεν είναι, όμως, η μόνη που φοράει ανάλογα lastex γαι να δείχνει το σώμα της ομορφότερο και να παρουσιάζονται οι καμπύλες κομψότερες. Η Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow, η Emily Blunt, η Katy Perry, η Kelly Osbourne και η Lily Allen σε δημόσιες εμφανίσεις τους, φορούν επίσης, παρόμοια προϊόντα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε