Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Π. Αναστασοπούλου: “Αρκούμαι μόνο στο να αρέσω στον άντρα που αγαπάω!”

Η γνωστή ηθοποιός, αισιόδοξη για το αύριο, μίλησε για το Χ. Λούλη, την καθημερινότητά της και τη σχέση της με τα media.

Η γνωστή ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αισιόδοξη για το αύριο, μέσω συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, τόνισε ότι ο ηθοποιός πρέπει να έχει σκηνική συμπεριφορά, δηλαδή να σέβεται τους συναδέλφους του στη σκηνή, καθώς κι ότι τα media είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο στη δουλειά ενός ηθοποιού, δεν είναι όμως η δουλειά του, αποκαλύπτοντας ότι πήρε τηλέφωνο σε εκπομπή και είπε ότι θα τους κάψει τα γραφεία, όταν όλα αυτά που έλεγε το πάνελ για την ίδια ήταν ψέματα.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν έχει βαρεθεί ν’ ακούει πόσο σέξι είναι, γιατί είναι υπέροχο να αρέσεις στους άλλους, όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά εκείνη αρκείται μόνο στο ν’ αρέσει στον άντρα που αγαπάει. Αποκάλυψε πως, όταν είναι με κάποιον δεν τίθεται καν το θέμα της απιστίας, αφού αυτό θεωρείται δείγμα ανασφάλειας και παραδέχτηκε ότι κατά ένα ποσοστό, είναι ανασφαλής στις σχέσεις της, όπως όλοι οι άνθρωποι.

Τόνισε ότι για να κάνεις παιδιά, κάτι που τώρα δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της, πρέπει σίγουρα να έχεις την ανάλογη οικονομική άνεση, από πρακτικής πλευράς και συμπλήρωσε λέγοντας: ”Δεν χρειάζεται να παρατήσεις τίποτα για να κάνεις κάτι άλλο. Από δημιουργικής πλευράς, ακόμα και σ’ ένα κουτί με αλυσίδες να με κλείσεις, θα βρω τρόπο να εκφραστώ.” Η μπάντα της είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της και την αγαπάει σαν παιδί της. ”Είναι ο αναπνευστήρας μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σκεπτόμενη ότι στις μέρες μας κυριαρχεί ο ατομικισμός και τα ιδανικά αυτής της γενιάς είναι διαφορετικά από της προηγούμενης, θα πρότεινε στον κόσμο να μην φοβάται και να επαναστατήσει, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρει πράγματα.

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε