Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Π. Κιάμος: Με ”τσάκισε” η αποτυχία των πρώτων χρόνων, αλλά και με ωρίμασε ως άνθρωπο!

Μιλά για το νέο μέλος στην οικογένειά του και τα πρώτα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο…

O Πάνος Κιάμος, δηλώνει ότι το νέο του cd ”Ολοκαίνουργιος” είναι αφιερωμένο στο τρίτο του παιδί -άλλωστε και ο τίτλος παραπέμπει σ’ εκείνο- και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, ανέφερε σχετικά με το νέο αυτό μέλος της οικογένειάς του και τις ευθύνες που έχει σαν γονιός:

”Είναι νωρίς για να πω πώς είναι η καθημερινότητά μου με τρία παιδιά στο σπίτι –ο γιος μου είναι μόλις λίγων ημερών. Απλώς μοιράζουμε το χρόνο μας και στα τρία παιδιά και στην ουσία, τα βράδια δεν κοιμόμαστε. Ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά στην πορεία είδα ότι εκτός από μεγάλη χαρά, είναι μεγάλη ευθύνη. Το τρίτο παιδί δεν ήταν στα σχέδιά μας, αλλά ήρθε και το καλοδεχτήκαμε… Η ατάκα της γυναίκας μου είναι: ”Αν θέλεις να κάνεις άλλο παιδί, πήγαινε με άλλη!”. Πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι!… Θέλω τα παιδιά μου να έχουν αξίες και αρχές. Το αν θα φάνε 5 φορές την εβδομάδα μπριζόλα ή φασολάδα ίσως είναι δευτερεύον. Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι η ”απελευθέρωση” της εποχής, μεταξύ άλλων σε σχέση με την τεχνολογία. Τα παιδιά πλέον πάνε παντού και κάνουν τα πάντα. Εμένα αυτό με φοβίζει…”

Τον χαρακτηρίζουν λαϊκό παιδί και του αρέσει…
”Είμαι λαϊκός κι έτσι θέλω να είμαι, άνθρωπος του λαού. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ποτέ δεν ζήλεψα το star system. Δεν υπάρχουν, άλλωστε σταρ. Σε όλο τον κόσμο είναι ελάχιστοι, πόσο μάλλον στην Ελλάδα.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε