Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Π. Κωστόπουλος – Τ. Μπαλατσινού: Μαζί στη δουλειά και στη ζωή, στην άνοδο και στην πτώση!

Το life story του πιο λαμπερού ζευγαριού της showbiz.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έσμιξαν τις ζωές τους το 1996. Εκείνος ήταν ένας παντοδύναμος εκδότης και εκείνη ένα πανέμορφο μοντέλο που είχε φορέσει το στέμμα της Σταρ Ελλάς.

Ο Πέτρος ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Τζένη και της φόρεσε ένα άλλο στέμμα στα σκαλιά της εκκλησίας και την έκανε βασίλισσα στη ζωή του! Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο κόρες κι έναν γιο, δημιουργώντας μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Η όμορφη Τζένη έγινε δεκάδες φορές εξώφυλλο στα περιοδικά του, ήταν καλεσμένη σε κάθε εκπομπή του και πρόσφατα συναντήθηκαν τηλεοπτικά στην εκπομπή “Dancing On Ice”. Εκείνη ως παρουσιάστρια και εκείνος ως κριτής.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά τους, τόσο στις λαμπερές και ευτυχισμένες στιγμές όσο και στις δύσκολες και στενάχωρες.

“Το βλέμμα μου μπορεί να ήταν στραμμένο στο cue, η συγκέντρωσή μου στο live, αλλά η καρδιά μου ήταν πάντα στον Πέτρο. Γιατί ήξερα την προσπάθειά του να βγάλει αυτό που τόσο αγάπησε από μια ασφυκτική δίνη. Τώρα έχουμε να υποστούμε τις συνέπειες”, έγραψε η παρουσιάστρια του Dancing στο προσωπικό της blog.

Η Τζένη στηρίζει τον σύζυγό της σε όλα. Κυρίως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τώρα, καθώς μόνο εκείνη τον ξέρει όσο κανένας άλλος. Μόνο εκείνη ήταν εκεί από την αρχή….

Διάβασε στο TLIFE όλη την πορεία του ζευγαριού από την άνοδο στην πτώση

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε