Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Π. Μπουγιούρης: “Την αγαπώ πάρα πολύ την Αθηνά”

Ο ηθοποιός που δημιούργησε έντονο θόρυβο τόσο για την προσωπική του όσο και για την επαγγελματική του ζωή μιλάει για όλα!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης προκάλεσε αναστάτωση όταν αποχώρησε από την επιοτυχημένη σειρά του Mega τα “Μυστικά της Εδέμ” αλλά το ενδιαφέρον του κοινού το έκλεψε και με την αισθηματική του ζωή. Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό “Το Περιοδικό”, ο ηθοποιός μίλησε για όλα.

“Δεν θέλω να απομυθοποιήσω το προφίλ που αρέσει στα Μέσα να προβάλλουν για μένα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελάχιστα έως καθόλου από αυτά που κυκλοφορούν έχουν αληθινή βάση”, δήλωσε ο Παναγιώτης όσον αφορά την προσωπική του ζωή. Ωστόσο παραδέχθηκε μετά από αρκετούς μήνες την σχέση που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου: “Την αγαπώ πάρα πολύ και όντως υπήρξε μια έντονη αμοιβαία έλξη. Προς το παρόν μόνο αυτό μπορώ να σου πω!”
 
Ο ηθοποιός μετά από την αποχώρησή του από τα “Μυστικά της Εδέμ” συνεργάστηκε με το κυπριακό κανάλι Sigma συμμετέχοντας στην σειρά “Σε κόκκινο φόντο”. “Ξεκίνησε πολύ όμορφα αυτή η συνεργασία και θέλω να πιστεύω ότι στην πορεία θα έχει και όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με μια καλλιτεχνική δουλειά. Με ικανοποίησαν πάρα πολλά πράγματα και σε θέμα σκηνοθεσίας και σε θέμα σεναρίου”ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος,  παραδέχθηκε ότι είχε δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το “Top Chef”, του οποίου την παρουσίαση ανέλαβε η Νάντια Μπουλέ. 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε