Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Π. Μπούτος: Η Μενεγάκη είναι καλή όταν δεν έχει ανταγωνισμό!

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega μίλησε για τις πρωινές εκπομπές και τα μελλοντικά σχέδια του καναλιού!

Κάθε πέρσι και καλύτερα όσον αφορά τη διαφήμιση ήταν η εκτίμηση του Mega, στη συγκέντρωση που έκανε χθες το μεσημέρι σε γνωστό cafe-restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί το κανάλι του Αμαρουσίου να ξεκίνησε δυναμικά με φρέσκες παραγωγές και προγράμματα τη φετινή σεζόν, ωστόσο τα έσοδα δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρα.

Μιλώντας για την υπάρχουσα κατάσταση και τα προγράμματα του Mega, το κανάλι και ο διευθυντής προγράμματος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το “Πρωινό Μου” και το δίδυμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, καθώς αποτελούν ένα νέο concept που έχει τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Για την πρωινή ζώνη των υπολοίπων καναλιών, ο Πέτρος Μπούτος θεωρεί συγκυριακή την επιτυχία του “10 με 1” με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο. Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και το “Καφές με την Ελένη”, ο ίδιος αναφέρει πως η γνώμη του είναι γνωσή και από περασμένες χρονιές. “Η Ελένη είναι καλή όταν δεν έχει ανταγωνισμό”, λέει και προσθέτει πως φέτος το έχει παρακάνει.

Αναφορικά με τα επόμενα σχέδια του σταθμού, το Mega αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ευγενία Μανωλίδου και τους τρεις κριτές Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσου  για το Master Chef 2, που θα προβληθεί (εκτός απροόπτου) από την επόμενη σεζόν, καθώς και το ριάλιτι μαγειρικής για παιδιά, που θα αποτελεί πιο πολύ ένα είδος παιχνιδιού, χωρίς έντονα στοιχεία ανταγωνισμού. Παράλληλα, το Mega επιθυμεί το επόμενο εξάμηνο η Ευγενία Μανωλίδου να μην μετακινηθεί σε κάποιο άλλο σταθμό. Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, του οποίου το συμβόλιο λήγει στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε την επιθυμία του να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε