Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Π. Βλαντή: Σκέφτομαι να κάνω παιδί!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός μιλάει για την αγάπη της στο χορό και στο τραγούδι, αλλά και για την επιθυμία της να γίνει μαμά.

Η Παναγιώτα Βλαντή φέτος θα απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και εξηγεί στο περιοδικό ΕΓΩ! τους λόγους: ”Τηλεοπτικά δεν θα κάνω κάτι. Ενώ ήταν να συνεχίσουμε το Μ+Μ στο Mega, λόγω οικονομικής κρίσης το κανάλι αποφάσισε να μην συνεχιστούν κάποια σίριαλ. Θα κάνω όμως, θέατρο. Υπάρχει κάτι το οποίο θα ξεκινήσει σύντομα, ενώ συζητάω και για ένα θεατρικό για δεύτερη σεζόν. Πρέπει να μένεις εκτός όταν και εφόσον οι συνθήκες το απαιτούν. Δεν θα κάνω τηλεόραση για να είμαι σώνει και καλά στην τηλεόραση. Θέλω να είναι κάτι που θα μου αρέσει και θα με πάει και λίγο παρακάτω”.

Η τέλεια σιλουέτα της δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων. Ασχολείται πολύ με τον χορό. Της έγινε μάλιστα και πρόταση από το Dancing with the Stars. ”Το έχω πάρει ζεστά μετά το Μ+Μ και συνεχίζω κλασσικό χορό. Το έκανα πιο παλιά και το ξεκίνησα πάλι. Ενώ συνεχίζω και το τραγούδι με τη δασκάλα μου μετά τα Μαύρα Μεσάνυχτα. Δεν μπορώ λόγω έλλειψης χρόνου να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν γίνεται. Και μόνο το live και η προετοιμασία που απαιτείται – απ’όσο γνωρίζω από φίλους που ήταν πέρσι στο Dancing with the Stars – χρειάζεται ώρες. Φέτος έχω πρόβες για το θέατρο, έχω μαθήματα χορού και φωνητικής, δεν υπάρχει χρόνος. Κάποια άλλη στιγμή, ενδεχομένως θα το έκανα”, δηλώνει η Παναγιώτα.

Η ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της αλλά αποκαλύπτει και την επιθυμία της να γίνει μητέρα. ”Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Δεν θέλω να απασχολώ τα έντυπα με τέτοια πράγματα, με ποιον είμαι πού πηγαίνουμε για φαγητό. Και πρέπει να σέβομαι και την επιθυμία του συντρόφου μου. Είμαι χαμηλών τόνων, είμαι ντροπαλή στο να εκθέτω τη ζωή μου. Στα άμεσα σχέδιά μου είναι να είμαστε καλά και να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε και μας αρέσουν. Αν αυτά είναι ο γάμος και ένα παιδί είναι ευπρόσδεκτα. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ένα παιδί. Όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο και ζεις από την πρώτη στιγμή μαζί του, νιώθεις σαν παντρεμένος. Το παιδί το θεωρώ πιο σημαντικό”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε