Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Π.Ζήνα:” Αυτό που επιθυμώ είναι σημαντικότερους εχθρούς”

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα μίλησε στο τηλεοπτικό δίδυμο του “10 με 1 μαζί” για όλα!

Αν και ξεκίνησε, όπως υποστηρίζει η ίδια, με ένα λάθος τραγούδι την καριέρα της, αναφερόμενη στο “Αν πας με άλλη”, στάθηκε πολύ τυχερή στην επαγγελματική ζωή της γιατί δεν είχε γύρω της “αυλή”. Η Πέγκυ στηρίχθηκε στα δικά της πόδια χωρίς να έχει την εύνοια από κάποιους ανθρώπους αλλά δουλεύοντας σκληρά.

Δίπλα της σε όλη την πορεία της είανι ο αγαπημένος της Γιώργος Λύρας που είναι ο άνθρωπός της όπως η ίδια δηλώνει. “Ο Γιώργος μου εμπνέει ασφάλεια γι’αυτό είμαστε μαζί 14 χρόνια”, λέει η τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους της εκπομπής.

Ο πολύ καλός φίλος και κουμπάρος του ζευγαριού, Ηλίας Ψινάκης, έχει πολύ σημαντική θέση στη ζωή τους κι η επικοινωνία τους είναι σε καθημερινή βάση. Η τραγουδίστρια τον εμπιστεύεται και δέχεται την καυστική κριτική του. Άλλωστε ο Ηλίας την έχει συμβουλεύσει πως όσο πιο πολλούς εχθρούς έχει τόσο καλύτερα πάει η καριέρα της.

“Αυτό που επιθυμώ είναι, όσο περνούν τα χρόνια, να αποκτώ σημαντικότερους εχθρούς”, δηλώνει η δημοφιλής σταρ. Αποκαλύπτει μάλιστα, ότι ο Ηλιάς Ψινάκης την παρακαλάε,ι τώρα που έχει φτάσει η καριέρα της σε αυτό το σημείο, να τραγουδήσει μια διασκευή του τραγουδιού με το οποίο έκανε ντεμπούτο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε