Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Π.Ζήνα: “Είναι θέμα χρόνου να μείνω έγκυος”

Ήρθε η ώρα για την δημοφιλή τραγουδίστρια να κάνει ένα παιδάκι και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες.

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μάζι με τον αγαπημένο της Γιώργο Λύρα τα τελευταία 14 χρόνια. Εκτός από τον γάμο τους και την κοινή τους ζωή, τους ενώνουν και τα κοινά επαγγελματικά τους βήματα. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπός της, όπως δηλώνει η ίδια, αλλά μέχρι τώρα προτεραιότητα είχε η καριέρα της στο τραγούδι.

“Ποτέ δεν ήθελα παιδί πριν τα 30 μου χρόνια. Στα 32 μου παντρεύτηκα αλλά είχα και πάλι σχέδια καριέρας. Δεν ήθελα ποτέ να βγω και να παραδεχτώ πως επειδή τώρα κάνω καριέρα, δεν θέλω ένα παιδί. Θα ακουγόταν άσχημο γιατί ένα παιδί είναι πάντα ευπρόσδεκτο και μεγάλη ευλογία”, υποστηρίζει σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Εγώ” η τραγουδίστρια.

Τα πράγματα φαίνεται όμως πως έχουν αλλάξει.”Ήθελα να έχω τακτοποιήσει τις δουλειές μου ώστε να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη, και μετά όλο τον χρόνο για να απολαύσω το μωρό μας. Ήρθε λοιπόν η κατάλληλη στιγμή. Έτσι, εδώ και δυο μήνες πέταξα τα αντισυλληπτικά. Είναι θέμα χρόνου να μείνω έγκυος”, παραδέχεται η ίδια με μεγάλο ενθουσιασμό.

Τα επαγγελματικά της την απασχολούν τόσο πολύ που προβληματίζεται για την επιστροφή της μετά από μία ευπρόσδεκτη εγκυμοσύνη: “Το θέμα μετά την εγκυμοσύνη δεν είναι να επιστρέψω όμορφη αλλά με έναν πολύ καλό δίσκο. Θέλω να κάνω σωστά βήματα ώστε το παιδί μου να είναι υπερήφανο για τη μαμά του όταν μεγαλώσει”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε