Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Π. Ζήνα: Έκανε την δική της εκπομπή και μίλησε για τον Δ. Μητροπάνο και την πρεμιέρα της!

Π. Ζήνα: Έκανε την δική της εκπομπή και μίλησε για τον Δ. Μητροπάνο και την πρεμιέρα της!

Στα πλαίσια τςη εβδομάδας ελληνικής μουσικής του Sfera.

Η Πέγκυ Ζήνα δέχτηκε με μεγάλη χαρά να πάρει μέρος στην εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera, όπως κάνουν εδώ και τρεις μέρες πολλά αγαπημένα ονόματα του τραγουδιού. Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσεις ζωντανά όσα γίνονται στο στούντιο του ραδιοφώνου ενώ σου δείχνει και backstage υλικό!

Χθες, λοιπόν το απόγευμα η Πέγκυ ξεκίνησε την δική της εκπομπή με πολύτιμους βοηθούς την Ναταλία Γερμανού και τον Βαλεντίνο με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για όλα! Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την δική της ώρα με ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου το οποίο αφιέρωσε στην σύζυγό του και αγαπημένη της φίλη, Βένια.

Η Πέγκυ εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αγάπη της για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή καθώς ήταν από τα πιο κοντινά της πρόσωπα. Στη συνέχεια, μίλησε και για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη με τον Δήμο Αναστασιάδη. Το σχήμα της Αθήνας μεταφέρθηκε στην συμπρωτεύουσα και ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στη διασκέδαση της πόλης.

Φυσικά, θα ερμηνεύουν live και το νέο της ντουέτο της με τον Δήμο το οποίο έγραψε η Βίκυ Γεροθόδωρου και ηχογράφησαν μόλις πριν από λίγες μέρες. Η Πέγκυ είχε πολύ κέφι και φυσικά δεν αρνήθηκε να ποζάρει, λίγο πριν αποχωρήσει, στον φωτογραφικό φακό του δικού μας Πέτρου Χόντου.

Δες backstage φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε